Barum SnoVanis 2

Barum SnoVanis 2

MéretÁr 
175/65 R1435 321 Ft-tól
185/ R1432 609 Ft-tól
195/ R1437 642 Ft-tól
195/65 R1633 257 Ft-tól
205/75 R1645 545 Ft-tól
225/65 R1641 627 Ft-tól

Barum SnoVanis 2 információ

Kategória: olcsó
Szezon: téli gumi

Gazdaságos teljesítmény kompromisszumok nélkül transzporterek és kisáruszállítók részére

Rövid fékút és remek tapadás havas útfelületen. A SnoVanis 2 az optimalizált mintázati felépítése révén még szélsőséges időjárási körülmények között is garantálja a helyes utat. A speciális kialakítású futófelületi blokkok, valamint a különböző típusú lamellák sűrű kapaszkodóél-hálózatot hoznak létre, amely remek tapadást, és így nagyon rövid fékutat biztosít havas úton. (ábra 1.)

Kimagasló hatékonyság az alacsony üzemanyag-fogyasztásnak köszönhetően. A kiegyensúlyozott teljesítmény és a méréskelt gördülési ellenállás rendkívül alacsony üzemanyag-fogyasztást tesz lehetővé. (ábra 2.)

Még vizes útfelületen is remek kanyarstabilitás. A SnoVanis 2 még csapadékos időben is nagyszerű vezetési tulajdonságokkal rendelkezik, és precíz kormányozhatóságot szavatol. (ábra 3.)

  • Rövid fékút, kiváló tapadás (ábra 1.)
    Rövid fékút, kiváló tapadás (ábra 1.)
  • Alacsony üzemanyag-fogyasztás (ábra 2.)
    Alacsony üzemanyag-fogyasztás (ábra 2.)
  • Remek kanyarstabilitás vizes útfelületen (ábra 3.)
    Remek kanyarstabilitás vizes útfelületen (ábra 3.)

További Barum téli gumik

Barum információk

BarumA Csehországból származó Barum a Continental kedvező árú márkája, középkategóriára jellemző tulajdonságokkal.

A Barum termékkínálata

A gyártást tekintve a személyautó abroncsokra szakosodtak, de a gyártásban jelentős darabszámot képvisel a Barum tehergépkocsi, illetve a Barum mezőgazdasági abroncs, mely a Zetor traktorokon jellemzően visszaköszönő márka.

A kedvező árú abroncsokat azoknak a sofőröknek ajánljuk, akik idősebb autójukat heti rendszersséggel használják, elsősorban városban, időnként autópályán, főleg száraz útfelületen.

A Barumra jellemző minőséget és megbízhatóságot az anyavállalat biztosítja.

Gazdasági adatok

A Barum gumiabroncsok a csehországi Otrokovicében készülnek. A legújabb technológa szerint dolgozó, ISO 9001 és ISO 14001 tanúsítványokkal is rendelkező gyár közel 3600 főt foglalkoztat. Fő terméke a nálunk is népszerű Barum személygépkocsi abroncs, melyből az egyéb konszern márkákkal együtt évente több mint 16 millió darab gördül le a gyártósorról.

Tulajdonos

A Barum 1992-től a Continental csoport tagja.

A Barum története

A Bata cég 1924-ben kezdte meg működését a csehországi kisvárosban, Zlin-ben. A Bata cég kezdetben csak cipőgyártással foglalkozott (innen a világhírű Bata cipő), azonban 1931-ben már elkezdődött a kerékpárabroncsok gyártása is. A magas vasúti költségek miatt a vezetés úgy határoz, csak saját gépjárműparkot létesít és a szükséges gumiabroncsokat is saját maguk állítják elő. 1932-ben elkészült az első Bata márkájú személyautó gumiabroncs. A gumiabroncsok gyártása sikeresnek bizonyult, ezért az egész gyárat ennek megfelelően alakították át. 1946-ban kialakult a Barum márkanév a Bata, Rubena Nachod és Mitas nevekből (cseh gumitermelő vállalatok neveiből). A háború után a Bata család elvesztette az irányítást a vállakozás felett és a Barum cég állami tulajdonba került. 1967-ben elkezdődött a radiál abroncsok gyártása nyugati technológia alapján. 1972-ben, 5,3 hektár alapterületű főcsarnokban 6 évig tartó építkezés után a Zlin melletti Otrokovicében kezdi meg a termelést az új gyár. 1992-ben a Continental konszern többségi tulajdont szerzett az otrokovicei gyárban, illetve megszerezte a Barum márkanevet. Ezzel megalakul Csehország második legnagyobb vegyesvállalata Barum Continental spol s.r.o. Néven#.

Garancia

A Barum gumiabroncsokra a gyártó a gyártástól számított 5 év garanciát vállal.

A Barum gumiabroncsokra külön szolgáltatási csomag is vásárolható, amely tartalmaz védelmet a kátyú, padka, defekt vagy akár szándékos rongálás okozta sérülésekre (defektgarancia), asszisztencia szolgáltatást valamint balesetbiztosítást. A garancia időtartama a regisztrációtól számított 2 év. A szolgáltatás díja col mérettől függően változik. A garancia 4 db - egy garnitúra - azonos márkájú és mintázatú személygépkocsi-abroncs vásárlása esetén érvényesíthető. Bővebb információért kérjük látogasson el a www.contisafe3.hu weboldalra.


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.