Cooper Discoverer Winter

Jelenleg Cooper Discoverer Winter abroncs nincs raktáron.

Cooper Discoverer Winter információ

Kategória: középkategória
Szezon: téli gumi

Cooper Discoverer Winter teszt

20222020Átlag: 75%; Tesztek száma: 2

További téli gumi tesztek

Cooper Discoverer Winter hírek

Az Auto Motor Und Sport téligumi tesztje 2022
Az Auto Motor Und Sport téligumi tesztje 2022
Megjelent az Auto Motor Und Sport UHP tesztje, ahol 8 gyártó kiváló téli gumiabr...

További Cooper téli gumik

Cooper információk

CooperA Cooper kedvező árú gumiabroncs, melyek itthon is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek,a márka Egyesült Állakokból származik.

A Cooper kínálata

Cooper gumiabroncsok személyautóra, 4x4/SUV, haszongépjárműre készülnek. A Cooper Zeon RS3 2013-ban elsőszerelésként került a Ford Focus SE és Titanium modellekre.

Több ismert márkát gyárt és forgalmaz, mint például az Avon, Dean, Eldorado, Mastercraft, Starfire, Definity.

A kedvező árú abroncsokat azoknak a sofőröknek ajánljuk, akik idősebb autójukat heti rendszerességgel használják, elsősorban városban, időnként autópályán, főleg száraz útfelületen.

Gazdasági adatok

A Cooper Tire az ötödik legnagyobb gumigyártó az Egyesült Államokban. A Taiwanon működő Chengshan Tire Co. vállalatban többségi részesedéssel rendelkezik, globális eladásainak negyede a Kínai piacon történik.

Napjainkban a Cooper Tire több mint egy tucat országban, 9000-nél is több embernek biztosít munkát. Cooper gumiabroncsgyár Európában Angliában és Szerbiában van. A vállalat 2015-ös éves nettó árbevétele közel 3 milliárd dollár volt.

A Cooper története

A Cooper márkanév eredete egészen 1914-ig vezethető vissza. Amikor John F. Schaefer és Claude E. Hart megvásárolták az M Manufacturing Company-t Akronban, Ohio államban. A gyárban akkoriban gumiabroncs foltok és defektjavító készletek kerültek előállításra. Egy évvel később megvásárolták a Giant Tire & Rubber Company-t, mely gumiabroncs javítással foglalkozott. Az akkor már Cooper Corporationként ismert cég folyamatosan bővült fúziók, felvásárlások valamint a növekvő piaci részesedés által. A második világháború alatt a vállalat bebizonyította rugalmasságát és hazafiasságát és a gyár átállt a tartós fogyasztási cikkek gyártására. 1946-ban kapta meg végleges nevét: Cooper Tire. A növekedés töretlen volt, 1983-ban a legnagyobb ipari vállalat volt az Egyesült Államokban. 1997-ben megvásárolta az angliai Avont. 2003-ban a Kendával közösen építettek gumiabroncsgyártat Sanghajban. 2005-ben többségi tulajdont szerzett Kína 3. legnagyobb gumiabroncsgyárában (Chengshan Group) és ezzel megalakult a Cooper Chengshang Tire Company. Két évvel később Mexikói Corporación de Occidente SA de CV gumiabroncs gyár 50%-os tulajdonosa. 2012-ben a szerbiai gyár indulásával nyílt meg az európai és oroszországi gumiabroncs értékesítési csatorna is.

Garancia

A Cooper gumiabroncsokra a gyártó a vásárlástól számított 2 év garanciát vállal.


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.