GT Radial Winterpro2 Sport

ÚJ GENERÁCIÓS, NAGY TELJESÍTMÉNYŰ TÉLI GUMIABRONCS SPORTAUTÓKHOZ ÉS SUV-KHEZ

A WINTERPRO2SPORT a GT Radial új téli terméke nagy teljesítményű autókhoz és SUV-khez, amely kiemelkedő teljesítményt nyújt havon, és fantasztikus vezetési élményt nyújt.

Stabilitás nagy sebesség mellett

Stabilitás és merevség a nagy sebesség melletti fokozottabb pontosság érdekében. A külső vállrészen lévő nagy, széles blokkok növelik az érintkezési felületet a maximálisan pontos irányíthatóság és kormányozhatóság érdekében, száraz útfelületen történő kanyarodás közben

Gyors vízelvezetés a biztos fékezés

Négy ultraszéles barázda

Tapadás havas és nedves útfelületen

Kard alakú V-profil pengeéles szélekkel

ÖSSZEHASONLÍTÁS KORÁBBI TÉLI TERMÉKÜNKKEL

MEGGYŐZŐ TAPADÁS ÉS FÉKTELJESÍTMÉNY

Korrekt üzemanyag fogyasztás és meggyőző, „B”-s nedves tapadás. A GT Radial Winterpro2SPORT kategóriájában igen jó vizes és havas fékezési tulajdonságaival bír. Lényegesen jobban tapad, mint versenytársai pl. Barum Polaris 5.

A vizes fékezési értékek magyarázata:

  1. A: a kategóriában elérhető legjobb érték
  2. B: 85 km/h sebességről történő fékezés esetén 3 méterrel hosszabb fékút, mint az A kategória esetén.

SPORTOS, DE NEM ZAJOS

Alacsonyabb menetzaj a népszerű méretekben: akár 34%-kal halkabb, mint versenytársai pl. pl. Barum Polaris 5..

A dB logaritmikus mértékegység:

  • 1 dB különbség esetén 20%-kal alacsonyabb a zaj;
  • 2 dB különbség esetén 34%-kal alacsonyabb a zaj;
  • 3 dB különbség már 50%-kal kisebb zajkibocsátást jelent.

Videó


GT Radial Winterpro2 Sport

Méret Ár 
225/45 R17
94 V BSW XL
94
V
BSW XL
39 193 Ft
225/50 R17
98 V BSW XL
98
V
BSW XL
47 084 Ft
225/65 R17
106 H BSW XL
106
H
BSW XL
51 626 Ft
235/45 R18
98 V BSW XL
98
V
BSW XL
51 786 Ft
235/55 R17
103 V BSW XL
103
V
BSW XL
51 786 Ft
235/55 R19
105 V BSW XL
105
V
BSW XL
61 070 Ft

GT Radial Winterpro2 Sport információ

Kategória: középkategória
Szezon: téli gumi

A GT Radial WINTERPRO2 SPORT egy új generációs, nagy teljesítményű téli gumiabroncs sportautókhoz és SUV-khez.

A WINTERPRO2 SPORT a GT Radial új téliterméke nagy teljesítményű autókhoz ésSUV-khez, amely kiemelkedő teljesítményt nyújt havon, és fantasztikus vezetési élményt nyújt.

Stabilitás és merevség jellemnzi a nagy sebesség melletti fokozottabb pontosság érdekében. A külső vállrészen lévő nagy, széles blokkok növelik az érintkezési felületet a maximálisan pontos irányíthatóság és kormányozhatóság érdekében, száraz útfelületen történő kanyarodás közben.

A gyors vízelvezetés a biztos fékezés a négy ultraszéles barázdának köszönhető.

Kard alakú V-profil pengeéles szélekkel biztosítja a tapadást havas és nedves útfelületen.

Korrekt üzemanyag fogyasztás és meggyőző, „B”-s nedves tapadás. A GT Radial Winterpro 2SPORT kategóriájában igen jó vizes és havas fékezési tulajdonságaival bír. Lényegesen jobban tapad, mint versenytársai pl. Barum Polaris 5. Sportos, de nem zajos. Alacsonyabb menetzaj a népszerű méretekben: akár 34%-kal halkabb, mint versenytársai.

További GT Radial téli gumik

GT Radial információk

GT RadialA GT Radial középkategóriás gumiabroncsai a világ számos pontján készülnek, az anyacég a GITI Tyre gyáraiban, többek között Európában, a Közép-Keleten, Kínában és az USA-ban is.

Termékkínálat

Több mint 130 országban forgalmazzák a személy-, SUV-, és kisteherabroncsokat. Számos autógyártó választja elsőszerelésének a GT Radial abroncsokat modelljein, amely hűen tükrözi a márka termékeinek megbízhatóságát. Ilyen gyártók például a Citroen, Peugeot vagy a Dacia is.

Gazdasági adatok

A Giti Tyre több mint 60 éve van a piacon A Giti gyártja a GT Radial márkát, mellyel a világ vezető gumiabroncs-gyártói közé tartozik. Világszerte több, mint 33 000 alkalmazottjával, a Giti Tire több, mintt 130 országban értékesíti a személyautók, SUV-k, tehergépkocsik és teherautók gumiabroncsait, mindösszesen 65.000 eladási ponton. Ennek elérése érdekében Kínában és Indonéziában rendkívül fejlett gyártási létesítményekkel rendelkezik.

A globális fejlesztési központok Európában, Amerikában és Ázsiában biztosítják a legmodernebb termékeket és a legmagasabb minőséget. Több mint 600 mérnök dolgozik világszerte új, innovatív technológiákon a minőség, a biztonság és az üzemanyag-hatékonyság terén. Európai kutatási és fejlesztési központjuk Hannoverben található, ahol a GT Radial Európában, az európai gumiabroncsok fejlesztésére összpontosít. A globális kutatási és fejlesztési központokkal együttműködve, vezető szakemberek multinacionális csapata dolgozik intenzíven az új termékek kifejlesztésén.

Tulajdonos

A GT Radial abroncsokat a Giti gyártja. Az új termékek, konstrukciók és ötletek széles körű kutatása és fejlesztése Néemtországban, Hannoverben folyik. A csapat az új, innovatív üzemanyag-takarékossági, termékminőségi és abroncsbiztonsági megoldásokon a több mint 600 K&F mérnökből álló, egész világot körbehálózó Giti Tire munkacsoport részeként dolgozik.


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.