Hankook Ventus ST RH06

Hankook Ventus ST RH06

Méret Ár 
265/60 R18
110 V FR M+S SBL
110
V
FR M+S SBL
54 928 Ft
285/50 R18
109 W FR M+S SBL
109
W
FR M+S SBL
56 994 Ft
285/50 R20
112 V FR M+S SBL
112
V
FR M+S SBL
68 953 Ft

Hankook Ventus ST RH06 információ

Kategória: prémium
Szezon: nyári gumi

Sportos, négy évszakos, nagy teljesítményű gumiabroncs, melyet SUV-ok és sport autók számára fejlesztettek ki.

 • A futófelület kialakítása

A V-alakú mintázat a legjobb kezelhetőséget biztosítja mind száraz, mind pedig nedves útviszonyok mellett. (ábra 1.)

 • Futófelületi kopás

A számítógépes fejlesztésű szövetréteg és lenyomati forma optimalizálása jótékony hatással van a futófelület kopására, ami szokatlan a nagy teljesítményű gumiabroncsoknál. (ábra 2.)

 • Zaj

Új DDPT (Kettős mélységű hangszín elmélet). Az újonnan kifejlesztett többszörös alsó zajszint koncepció a mintázati zaj minimalizálásához. (ábra 3.)

 • Illesztésmentes peremhuzal

Megerősíti a stabil teljesítményt és kényelmes utazást biztosít. (ábra 4.)

 • Magas peremmag kitöltőanyag

A kormányzási visszajelzés maximalizálása, nagy sebesség melletti stabilitás és tartósság. (ábra 5.)

 • Széles, nagy rugalmasságú acél övpántok

Megerősítik a futófelületet a kormányzási visszajelzés és kopásállóság érdekében. (ábra 6.)

 • Illesztésmentes dupla szövetréteg

Javítja a szerkezet egységességét a csendes futás és tartósság érdekében. (ábra 7.)

 • Kerékpántvédő

Nagyobb védelmet biztosít a külső ütésekkel és karcolásokkal szemben. (ábra 8.)

Elsőrangú teljesítményt nyújt száraz és nedves úton, robusztus a kezelhetősége és nagyobb futásteljesítmény érhető el vele.

 • A futófelület kialakítása (ábra 1.)
  A futófelület kialakítása (ábra 1.)
 • Futófelületi kopás (ábra 2.)
  Futófelületi kopás (ábra 2.)
 • Zaj (ábra 3.)
  Zaj (ábra 3.)
 • Illesztésmentes peremhuzal (ábra 4.)
  Illesztésmentes peremhuzal (ábra 4.)
 • Magas peremmag kitöltő anyag (ábra 5.)
  Magas peremmag kitöltő anyag (ábra 5.)
 • Széles, nagy rugalmasságú acél övpántok (ábra 6.)
  Széles, nagy rugalmasságú acél övpántok (ábra 6.)
 • Illesztésmentes dupla szövetréteg (ábra 7.)
  Illesztésmentes dupla szövetréteg (ábra 7.)
 • Kerékpántvédő (ábra 8.)
  Kerékpántvédő (ábra 8.)

További Hankook nyári gumik

Személyautó

Kisteher

Terepjáró


 

Hankook Radial RA07 (közúti)


 

Hankook RT01 (durva terep)


 

Hankook Radial RH03 (közúti)

Hankook információk

Hankook A Hankook prémium kategóriás gumiabroncs, Koreából származik.

A Hankook kínálata

A Hankook választékában személyabroncs, 4x4/SUV, haszongépjármű, tehergépkocsi és busz gumiabroncsokat egyaránt megtalálhatók.

Többek között olyan autómárkák elsőszerelésű beszállítója, mint az Audi, BMW, Ford, Hyundai, Kia, Mercedes-Benz, Porsche, Renault, Skoda, Tesla és a Volkswagen.

A Hankook az innováció jegyében folyamatosan fejleszti termékeit, hogy azok a felhasználóik kényelmét és biztonságát maximálisan szolgálják.

Gazdasági adatok

Globálisan 2021-ben több, mint 100 milliós gyártói kapacitással rendelkezett, 8 gyárában (Dél-Korea, Kína, Magyarország, Malájzia, USA), több, mint 20 ezer alkalmazottal. A Hankook gumiabroncsok a világ több, mint 160 országában érhetők el. A vállalat az árbevételi rangsor alapján 2021-ben a 6-ik legnagyobb gumiabroncs gyártó volt a világon.

A rácalmási Hankook üzem Magyarország legnagyobb abroncsgyára, évi 19 millió darab gyártási kapcitással.

A Hankook története

Az 1941-ben Chuson Tire Company néven alapított első személygépkocsi gumiabroncs vállalat, a későbbi Hankook. A koreai háború végéig hiányzó nyersanyagok és üzemek hiánya mellett is minőségi és technolóiai feljettségükről tettek tanubizonyságot. Miután a két Korea főbb autópálya-építési projektjei befejeződtek, megkezdődött az automobil korszaka, és a Hankook is vezető szerepet kapott a közlekedés fejlődésében. A koreai kormány fejlesztési politikájával összhangban elsőként fejlesztették ki Koreában a téli, tömlő nélküli és radiál gumiabroncsokat. A Hankook minőségének globális szintű fejlődésével a vállalat jelentős lépéseket tett a gumiabroncsok szomszédos, ázsiai országokba történő exportja terén. 1980-ban a Hankook megnövelte a radiál abroncsok gyártási mennyiségét a Daejeon üzemben (Korea), hogy bővítse az exportot az Egyesült Államokba és Európába. A gazdaságosságra összpontosító stratégia alapján a Daejeon gyár éves gyártási kapacitásának bővítésével megnövelt hatékonyságnak köszönhetően a világ egyik legnagyobb abroncsgyártó üzemévé vált. A Hankook 1991-ben írta alá első gyári felszerelésű abroncsok szállítására szóló szerződését a Volkswagennel.

Technológiai kutató központokat is létrehoztak kulcsfontosságú tengerentúli helyszíneken a technológiai kapacitásuk növelésére és a termékek hatékony szállítására minden régióba. 1992-ben az Amerikai Egyesült Államokban, 1997-ben Németországban és 1998-ban Kínában építettek ilyen központokat. Európai pozíciójának megerősítése érdekében 2001-ben egy elosztóközpontot építettett itt , 2006-ban pedig egy új abroncsgyártó üzemet nyitott haznánkban, mely akkor technológiailag a legfejlettebb gyár volt a világon.

A vállalat alapításának 70 éves évfordulóját 2011-ben ünnepelték azzal, hogy Kínában, Chongqingben és Indonéziában Belkasiban gyártóüzemeket nyitottak, amivel jelentősen növelték terjeszkedési kapacitásunkat. Emellett a Hankook a Deutsche Tourenwagen Masters (DTM - Német Túrauató Bajnokság), a világ legnagyobb motorsport versenyének hivatalos beszállítója lett Németországban, és 2013-ban megkezdte az előkészületeket egy másik kutatási központ kialakításához fejlett technológiai hátterével.

2017-ben megépült az amerikai gyártóüzem Tennessee-ben, ami elsősorban a tengerentúli igényeket szolgálja ki.

Az Auto Bild cégcsoport a „Négyévszakos” tesztelési kategóriában a Hankooknak ítélte oda az Év gyárjója címet 2021-ben. Ekkora már a Hankook Tire 6. éve folyamatosan benne volt a Dow Jones egész világra vonatkozó fenntarthatósági indexeiben (1. helyen a globális autóalkatrész-iparágban)

Globális jelenlét

A Hankook Tire az említett 8 gyáron túl 5 K+F központot, 7 regionális központot és 5 elsőszerelésű beszállítói (OE) irodát üzemletet a világon.

Versenysport

A világszintű márka kiépítésének részeként a Hankook részt vesz jelentősebb világszintű és tengerentúli motorsport versenyeken és autóipari partnerkapcsolatokat épített ki a legjobb európai autógyárakkal. Olyan híres motorsport versenyek választották a Hankook-ot partnerüknek, mint a “24H Series”, az “ADAC TCR Germany”, vagy az ázsiai “Super Taikyu Series.”

Garancia

A Hankook gumiabroncsokra a gyártó a vásárlástól számított 4 év garanciát vállal.


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.