Kosár: 0 db

Autógumi kereső, méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autógumi kereső, autó alapján

Idény
Autómárka

Gumi + Felni összeszerelve

A szerelt kerék keresést az Alcar 3D konfigurátorába integráltuk. A 3D konfiguártorban összeállított szerelt kerék az Automax kosarába kerül bele.

Acél- és alufelni kereső

Az alu- és acélfelni keresést az Alcar 3D konfigurátorába integráltuk. A 3D konfiguártorban kiválasztott felni az Automax kosarába kerül vissza.

Vásároljon 4 db GoodYear téli/négyévszakos gumit és nyerjen akár egy 15 ezer forintos vásárlási utalványt! (2022. 10. 04.)

  • Vásároljon 4 db GoodYear téli/négyévszakos gumit és nyerjen akár egy 15 ezer forintos vásárlási utalványt!
    Vásároljon 4 db GoodYear téli/négyévszakos gumit és nyerjen akár egy 15 ezer forintos vásárlási utalványt!

A Goodyear az idei téli szezonra is országos végfelhasználói kampánnyal készül.

A promóció időtartama: 2022. október 17- december 31.

Ha Ön magánszemélyként a fenti időszakban vásárol egy garnitúra (4 db) Goodyear márkajelzéssel ellátott téli vagy 4 évszakos (nyári abroncsokra nem vonatkozik) gumiabroncsot, akkor akár egy 15.000 Ft értékű visszatérítést is kaphat.

A promócióban való részvétel regisztrációhoz kötött, továbbá fel kell töltenie a blokkot vagy számlát, amelyen beazonosítható a termék.

Nyeremény: Edenred - Mastercard Ezüst plasztikkártya 15” és 16” Goodyear személyabroncs vásárlása esetén 10.000 Ft értékben, 17” vagy nagyobb Goodyear személyabroncs vásárlása esetén: 15.000 Ft értékben.

Regisztrációs feltételek

Regisztráció


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.