Continental CrossContact Winter 285/45 R19

Continental CrossContact Winter

285/45 R19
111 (1090 kg/kerék)
V (240 km/óra)
FR M+S MO XL
téli terepjáró közúti
C
C
75
115 599 Ft / db

Készlet: 5

Szállítási díj: 2 790 Ft / db

Kiemelet ajánlat

285/45 R19
111 (1090 kg/kerék)
V (240 km/óra)
XL
téli terepjáró közúti
C
B
75
81 990 Ft / db

Készlet: 8

Szállítási díj: 2 790 Ft / db
Hankook Winter I*Cept evo3 W330A

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

Continental CrossContact Winter információ

Kategória: prémium
Szezon: téli gumi

Speciális abroncs gyors és nehéz négykerék-meghajtású járművekhez.

A ContiCrossContact™ Winter fejlesztése során első alkalommal használtak egy újonnan szabadalmaztatott számítógépes eljárást, amely során a különböző mintázati elemek mindegyikénél külön-külön határozták meg az optimális merevséget.

A ContiCrossContact™ Winter a továbbfejlesztett szilika összetételnek köszönhetően kiváló tapadással és fékezési teljesítménnyel rendelkezik. A mintázati keverékben egy új polimer került felhasználásra, melynek köszönhetően alacsony hőmérséklet esetén tovább növekedett az abroncs alapanyagának rugalmassága, és jelentősen mérséklődött az egyenetlen útfelületből eredő kopás. Mindez rendkívüli mértékben növeli a ContiCrossContact™ Winter élettartamát. A mintázati blokkok sűrű lamellázata pedig egyedülálló teljesítményt garantál havas és jeges útfelületen.

Az abroncs futófelületén forradalmian új lamella-koncepció került kialakításra. Egymástól eltérő alakú szinusz-lamellák kapcsolódnak össze, melyek a blokkok szélei felé folyamatosan szélesednek. (ábra 1.) Ez az abroncs külső vállának rendkívüli stabilitást kölcsönöz, ugyanakkor segít a keletkező oldalirányú erők optimális elosztásában.

A hosszanti irányba körbefutó négy széles csatorna, valamint az ezekhez kapcsolódó számtalan, a vállakon elhelyezett oldalirányú árok rendkívül hatékonyan képes összegyűjteni és oldalirányba elvezetni a felgyülemlett csapadékot. (ábra 2.)

Continental CrossContact Winter teszt

201320122011Átlag: 88%; Tesztek száma: 4

További téli gumi tesztek


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.