Fulda Sportcontrol 2 265/35 R18

Fulda Sportcontrol 2

265/35 R18
97 (730 kg/kerék)
Y (300 km/óra)
FP XL
nyári személyautó
C
B
72
53 340 Ft / db

Készlet: több mint 8

Szállítási díj: 989 Ft / db

Kiemelet ajánlat

265/35 R18
97 (730 kg/kerék)
Y (300 km/óra)
XL
nyári személyautó
D
B
72
40 597 Ft / db

Készlet: 5

Szállítási díj: 0 Ft
Sailun Atrezzo ZSR

265/35 R18
97 (730 kg/kerék)
Y (300 km/óra)
XL
nyári személyautó
B
A
69
44 929 Ft / db

Készlet: 8

Szállítási díj: 0 Ft
Sailun Atrezzo ZSR2
Teszteredmények:

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

Fulda Sportcontrol 2 információ

Kategória: középkategória
Szezon: nyári gumi

A Fulda Sportcontrol 2 ultranagy teljesítményű autókhoz ajánlott, sportos vezetési stílushoz tervezett UHP abroncs. Rövid féktávolság száraz útfelületen és tökéletes irányíthatóság jellemzi vizes burkolaton. Kiváló ár/érték arányú választás.

Technikai jellemzői:

Rövid fékút száraz útfelületen: Megfelelő fékhatás, amikor szükség van rá. A továbbfejlesztett futófelületnek köszönhetően az érintkezési felületen egyenletes a terheléselosztás, ami optimális kapcsolatot biztosít az abroncs és az útfelület között.

Kiváló irányíthatóság nedves útfelületen: Magabiztos vezetés, amikor szükség van rá. A többszörös AquaFlow barázdák lehetővé teszik a hatékony vízelvezetést, a szilikakeverék futófelület pedig stabil futást biztosít nedves útfelületen.

Sportos vezetés száraz útfelületen: Hozza ki a legtöbbet nagyteljesítményű és ultranagy teljesítményű gépkocsijából. A széles, merev külső vállak csökkentik a futófelület deformálódását, ami kanyarodáskor pontosabb irányíthatóságot biztosít.

Nagy futásteljesítmény: Az optimalizált barázdák és a mélyedések alakja (fekete, széles, erős) nagy futásteljesítmény esetén is egyenletes kopást biztosít.

Csökkentett üzemanyag-fogyasztás: A gumiabroncs alacsony tömege és a megfelelően megtervezett gumikeverék csökkenti az energiaveszteséget az abroncs teljes élettartama alatt.

Fulda Sportcontrol 2 teszt

További nyári gumi tesztek


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.