Goodyear Eagle F1 Asymmetric SUV 255/55 R20

Goodyear Eagle F1 Asymmetric SUV

255/55 R20
110 (1060 kg/kerék)
Y (300 km/óra)
FP M+S XL
nyári terepjáró közúti
B
C
73
92 314 Ft / db

Készlet: 0

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

Goodyear Eagle F1 Asymmetric SUV információ

Kategória: prémium
Szezon: nyári gumi

Amikor Ön a nagy teljesítményű városi terepjárójára abroncsok keres, mindig a biztonságra gondol először. Bármily szorosan is, de csak ezután következik a teljesítmény és a komfort. Így a Goodyear mérnökeinknek azt a feladatot kellett megoldaniuk, hogyan lehet az autókba gyárilag beszerelt aktív biztonsági rendszereket kiegészítő abroncsot létrehozni, mely teljesítményében sem marad el elődeitől: Sőt!

Az eredmény a Eagle F1 Asymmetric lett. A forradalmi Active Cornergrip Technológia és a verseny keverékből származó futókeverék gondoskodnak a nyomás egyenletes elosztásáról, még nagy sebességű éles kanyarokban is. Így nagyobb az abroncs érintkezési felülete, több gumi marad az úton és így a tapadás is nagyobb.

A Eagle F1 Asymmetric jellemzői

Nagy teljesítmény, extrém biztonság Aquaplaning ellenállás, kezelhetőség nedves utakon Jobb úttartás és tapadás nedves és száraz utakon egyaránt Simább, csendesebb gördülés


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.