GT Radial Maxmiler AllSeason 2 235/65 R16

GT Radial Maxmiler AllSeason 2

235/65 R16
121/119 (1450 kg/kerék )
R (170 km/óra)
C
54 808 Ft / db

Készlet: több mint 8

Szállítási díj: 0 Ft

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

GT Radial Maxmiler AllSeason 2 információ

Kategória: középkategória
Szezon: négyévszakos gumi

A Gt Radial Maxmiler Allseason 2 egy teljesen új mintázatú kisteher abroncs egy gyorsan növekvő, stratégiai szegmensben.

Új anyag összetétel, új oldalfal járda ütközés elleni védelemmel ellátva, könnyű felépítés, még több méret.

Elődjéhez, a Gt Radial Maxmiler Allseason-hoz képest a nedves útburkolaton történő fékezés és kezelhetőség is 15-20%i-kal jobb, míg a havas tulajdonságokat és a futásteljesítményt megtartotta.

Egész éves megbízhatóság , tartósság és hosszú távú futásteljesítmény jellemzi. Jó fékteljesítmény nedves, havas és csúszós utakon, a fokozott biztonság érdekében.

Kereskedelmi üzemeltetésre hangolt kezelhetőség. A furgonabroncsokat gyakran használják a nehéz kereskedelmi műveletekben, ahol a megrakott járművek esetenként ráfutnak járdaszegélyekre is. Ezért különös figyelmet fordítottak az oldalfalak kiegészítő védelmére, a hosszabb üzemidő érdekében!

A MAXMILER burkolatát ezért úgy tervezték, hogy a járdáknak, szegélyeknek ütközéskor ellenálló legyen.

Főbb jellemzők:

  • Az új futófelületi keverék a legújabb szilika-generációval alacsony gördülési ellenállást és üzemanyag-fogyasztást biztosít. Ez csökkenti a kereskedelmi üzemeltetés költségét.

  • A futófelületen található nagy mennyiségű lamella hatékony tapadást és biztonságot nyújt nedves úton fékezéskor.

  • A mintázat egyedi kialakítása több csatornán és széles keresztirányú barázdákon keresztül elősegíti a vízelvezetést, ezáltal kiváló védelmet nyújt az aquaplaning ellen.

  • Téli úton a lamellás élek hozzájárulnak a megbízható fékezési teljesítményhez, tapadást és magabiztos kezelhetőséget biztosítanak a havas utakon.


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.