Kumho Ecsta LE Sport KU39

Kumho Ecsta LE Sport KU39

Jelenleg Kumho Ecsta LE Sport KU39 abroncs nincs raktáron.

Kumho Ecsta LE Sport KU39 információ

Kategória: középkategória
Szezon: nyári gumi

Nevében a legtöbb, ami róla szólhat: LE SPORT = A SPORT.

A legújabb fejlesztésű KU39 nyári abroncsok jellemzője a kiváló tapadás nedves és száraz úton egyaránt, és hogy mindig jó érzés vezetni.

Különösen a kiváló kezelési jellemzőit értékelik a sportos stílus szerelmesei. A Kumho Ecsta LE Sport KU39 fejlesztő mérnökei kikísérleteztek egy különösen jó viselkedésű szilika futófelület vegyületet, amely optimalizálja tapadás száraz és nedves utakon, akár a legmagasabb sebesség mellet is.

Peremvédős kivitele védi a drága könnyűfém keréktárcsákat.

Méretválasztéka a sportos vezetőket 16-20 collban szolgálja, ideális a közép- és felső osztályok járműveire és a sportkocsikra.

Kumho Ecsta LE Sport KU39 teszt

201420132012Átlag: 58%; Tesztek száma: 3

További nyári gumi tesztek

További Kumho nyári gumik

Személyautó

Kisteher

Terepjáró

Kumho információk

KumhoA Kumho középkategóriás gumiabroncs, Dél-Korea egyik legnagyobb ipari konglomerátumából.

A Kumho kínálata

A Kumho európai gumiabroncs palettáján megtalálhatók a személyautó, 4x4/SUV és kishaszon gumiabroncsok egyaránt. A személyautók számára készülő abroncsok is megfizethető áron kaphatók, ugyanakkor a cég gondot fordít az innovációra, hogy előkelő helyen maradhasson az éles versenyben. Ennek is köszönhetően, abroncsai a független tesztekben is rendre kitűnően teljesítenek, megbízható minőségűek és biztonságos közlekedést tesznek lehetővé.

A Kumho, még a Samyang és Marshal gumiabroncsok gyártója is.

Termékei nagyon népszerűek főleg a tengeren túlon számos személyautó első szerelésű abroncsai, de több európai gyártó (Smart-Mercedes, Volkswagen) is előnyben részesíti kitűnő minőségük és nagyszerű ár/érték arányuk miatt.

Gazdasági adatok

A Kumho gumiabroncsok Koreában készülnek, jelenleg az Egyesült Államokban kezdtek új gyárat építeni. Ázsiában, Észak-Amerikában és Európában (Angliában) van a gyártónak kutató központja, illetve Németországban végeznek termék fejlesztést. Évente több, mint 68 millió gumiabroncsot gyárt, a világ 180 országában kerül értékesítésre ez a mennyiség. Részvényeit 1976 óta jegyzik a tőzsdén.

A Kumho története

1960-ban alapították a Samyang Tire vállalatot, a mai Kumho Tire elődjét. A vállalat indulásakor kézi erővel készültek az abroncsok, naponta mindösszesen 20 darab. 5 évvel később mr Thaiföldre szállított gumiabroncsokat. A 60-as évek végén a koreai kormány vezette újjáépítési időszakban a Kumho keményen dolgozott, hogy megfeleljen a kormányzati célkitűzéseknek. 1974-ben befejeződött a Kwangju gyár építése és a Kumho felvette a kapcsolatot amerikai fejlesztőcégekkel is. Az olajválság és a nyersanyag beszerzési problémák ellenére a Kumho vezető gumiabroncs gyártóvá nőtte ki magát.

Versenysport

Aktívan vesz részt az autósportban is, szponzorációval és versenyabroncsok gyártásával egyaránt. Teremékei a versenyzők körében is elismertek, és kiváló árukkal hívják fel magukra a figyelmet.

Garancia

A Kumho gumiabroncsokra a gyártó a vásárlástól számított 3 év garanciát vállal.


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.