Kumho ECSTA SPT KU31 165/45 R16

Kumho ECSTA SPT KU31

165/45 R16
74 (375 kg/kerék)
V (240 km/óra)
XL
nyári személyautó
E
B
70
24 041 Ft / db

Készlet: 1

Átvehető: 2020. 02. 21.


Szállítási vagy szerelési díjak

Kumho ECSTA SPT KU31 egyéb méretek

MéretÁr 
225/45 R1726 276 Ft-tólVásárlás
235/35 R2040 665 Ft-tólVásárlás
255/45 R1735 796 Ft-tólVásárlás
265/30 R2264 248 Ft-tólVásárlás

Kumho ECSTA SPT KU31 információ

Kategória: középkategória
Szezon: nyári gumi

A KU31 abroncs kifejlesztésénél a Kumho az autó versenyeken szerzett tapasztalatait használta fel. A sportos, forgásiránykötött mintázatú abroncs, kitünő irányíthatóságot és rövid féktávot biztosít vízes és száraz útfelületen egyaránt. A számítógpen tervezett, optimalizált blokk eloszlás különösen csendes futást biztosít. A futófelületen körbefutó - ECSTA logot megjelenítő - mintázatlan öv biztos egyenes futást segíti elő. A KU31 a Kumho legmodernebb koreai gyártósorain készül, hogy megfeleljen a XXI. század kihívásainak. Kedvező ára és kitűnő tulajdonságai különösen optimális választást jelent azoknak az ügyfeleknek, akik nagy teljesítményű autójukra prémium minőségű abroncsot szeretnének kapni nagyon kedvező áron. A Kumho KU31 a teszteken remek eredményeket ért el.

További Kumho nyári gumik

Személyautó

Kisteher

Terepjáró

Kumho információk

KumhoA Kumho középkategóriás gumiabroncs, Dél-Korea egyik legnagyobb ipari konglomerátumából.

A Kumho kínálata

A Kumho európai gumiabroncs palettáján megtalálhatók a személyautó, 4x4/SUV és kishaszon gumiabroncsok egyaránt. A személyautók számára készülő abroncsok is megfizethető áron kaphatók, ugyanakkor a cég gondot fordít az innovációra, hogy előkelő helyen maradhasson az éles versenyben. Ennek is köszönhetően, abroncsai a független tesztekben is rendre kitűnően teljesítenek, megbízható minőségűek és biztonságos közlekedést tesznek lehetővé.

A Kumho, még a Samyang és Marshal gumiabroncsok gyártója is.

Termékei nagyon népszerűek főleg a tengeren túlon számos személyautó első szerelésű abroncsai, de több európai gyártó (Smart-Mercedes, Volkswagen) is előnyben részesíti kitűnő minőségük és nagyszerű ár/érték arányuk miatt.

Gazdasági adatok

A Kumho gumiabroncsok Koreában készülnek, jelenleg az Egyesült Államokban kezdtek új gyárat építeni. Ázsiában, Észak-Amerikában és Európában (Angliában) van a gyártónak kutató központja, illetve Németországban végeznek termék fejlesztést. Évente több, mint 68 millió gumiabroncsot gyárt, a világ 180 országában kerül értékesítésre ez a mennyiség. Részvényeit 1976 óta jegyzik a tőzsdén.

A Kumho története

1960-ban alapították a Samyang Tire vállalatot, a mai Kumho Tire elődjét. A vállalat indulásakor kézi erővel készültek az abroncsok, naponta mindösszesen 20 darab. 5 évvel később mr Thaiföldre szállított gumiabroncsokat. A 60-as évek végén a koreai kormány vezette újjáépítési időszakban a Kumho keményen dolgozott, hogy megfeleljen a kormányzati célkitűzéseknek. 1974-ben befejeződött a Kwangju gyár építése és a Kumho felvette a kapcsolatot amerikai fejlesztőcégekkel is. Az olajválság és a nyersanyag beszerzési problémák ellenére a Kumho vezető gumiabroncs gyártóvá nőtte ki magát.

Versenysport

Aktívan vesz részt az autósportban is, szponzorációval és versenyabroncsok gyártásával egyaránt. Teremékei a versenyzők körében is elismertek, és kiváló árukkal hívják fel magukra a figyelmet.

Garancia

A Kumho gumiabroncsokra a gyártó a vásárlástól számított 3 év garanciát vállal.


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.