Pirelli Carrier All Season 235/65 R16

Pirelli Carrier All Season

235/65 R16
115 (1215 kg/kerék)
R (170 km/óra)
C
72 504 Ft / db

Készlet: több mint 8

Szállítási díj: 2 790 Ft / db

Kiemelet ajánlat

235/65 R16
121/119 (1450 kg/kerék )
R (170 km/óra)
C
54 808 Ft / db

Készlet: több mint 8

Szállítási díj: 0 Ft
GT Radial Maxmiler AllSeason 2

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

Pirelli Carrier All Season információ

Kategória: prémium
Szezon: négyévszakos gumi

A Pirelli új négyévszakos kisteher gumiabroncsa a Chrono Four Season mintázat után. Az új minta a 2016-os év második felében került bevezetésre.

Ideális választás kisáruszállító és kisteherautók számára, csökkentett gördülési ellenállással és nagy futásteljesítménnyel.

Az új futófelület és abroncsprofil kialaktíásnak köszönhetően az abroncs élettartama hosszabb lett. Ritkábban kell új gumiabroncsot vásárolni, ezért gazdaságos és környezetbarát választás.

A Pirelli Carrier All Season egyedi gumikeveréke teszi lehetővé, hogy egész évben biztonságosan tudja használni a gumiabroncsot minden időjárási körülmények között.

A gumiabroncs oldalfalán megtalálható a három hegycsúcs és a hópehely jelölés is mely azt jelenti, hogy megfelel a téli gumiabroncsokat kötelezővé tevő országokban érvényben lévő irányelveknek.

A 3D lamellatechnológia jobb kezelhetőséget eredményez száraz útviszonyok között és rövidebb fékutat.

A termék hivatalos elnevezése Pirelli Carrier All Season, de így is találkozhat vele: Pirelli Carrier AS, Pirelli Carras.


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.