Pirelli W240 Sottozero II 295/30 R20

Pirelli W240 Sottozero II

295/30 R20
97 (730 kg/kerék)
V (240 km/óra)
FSL M+S N0
téli személyautó
C
C
73
172 895 Ft / db

Készlet: több mint 8

Szállítási díj: 1 990 Ft / db

Kiemelet ajánlat

295/30 R20
101 (825 kg/kerék)
W (270 km/óra)
XL
téli személyautó
C
B
75
107 232 Ft / db

Készlet: 8

Szállítási díj: 989 Ft / db
Hankook Winter I*Cept evo3 W330
Teszteredmények:

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

Pirelli W240 Sottozero II információ

Kategória: prémium
Szezon: téli gumi

Ideális választás luxus autókhoz, sportautókhoz, prémium szedánokhoz és középkategóriás autókhoz.

Kiegyenlített, sportos teljesítmény, nagyszerű vonóerő és fékteljesítmény.

Az időjárási viszonyok fokozott kiszámíthatatlansága, a havas helyett száraz időszakok, valamint a tél végére és az ősz elejére jellemző hirtelen erős esőzések olyan sokoldalú abroncsok kifejlesztését igényelték, melyek nem csak havon és jégen, de nedves és latyakos, valamint 7 fok alatti, az útfelületet és a gumi viselkedését is befolyásoló hőmérsékleten is garantálják a biztonságot. A Sottozero II modern, aszimmetrikus mintázata és futófelületi keveréke ezeknek a kihívásoknak megfelelően lett kifejlesztve.

  • A szabadalmaztatott I.B.S. (Interactive Brickwork Siping) technológia segítségével az abroncs teljesítménye javult száraz és nedves körülmények között is. Extrém helyzetekben is biztonságérzetet ad, valamint csökkenti a fékutat. (ábra 1.)

  • Az aszimmetrikus futófelületi mintázat eltérő tervezésű külső területe biztonságos kezelhetőséget nyújt vizes útszakaszon és fokozott vezethetőséget száraz útburkolaton. Míg a mintázat belső területe jobb tapadást tesz lehetővé havas úton, és komfortosabbá teszi a gumiabroncsot. (ábra 2.)

  • Új hőmérséklet-dinamikus futófelületi mintázat (TDC), hogy a vezetési élmény biztonságos legyen őszi és téli időjárási körülmények között.

Az új Pirelli mintázat az innovatív technológiai áttörések alkalmazásának köszönhetően biztonságos és környezetbarát, ami nem csak havas vagy jeges, de nedves, latyakos, illetve a téli szezonban jellemző fagyott felületeken is kiváló teljesítményt és megbízhatóságot garantál.

Pirelli W240 Sottozero II teszt

2011Átlag: 88%; Tesztek száma: 2

További téli gumi tesztek


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.