Rovelo RHP-780 185/60 R15

Rovelo RHP-780

185/60 R15
84 (500 kg/kerék)
H (210 km/óra)
nyári személyautó
D
C
70
13 990 Ft / db

Készlet: több mint 8

Szállítási díj: 1 990 Ft / db

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

A Rovelo RHP-780 gumiabroncs egy költséghatékony és megbízható választás a személygépkocsi-tulajdonosok számára. A Rovelo márka a kínai Sailun csoport terméke, amely jól ismert az ár-érték arányú gumiabroncsairól. Az RHP-780 modell számos előnyt kínál, amelyek kiemelik a többi kedvező árú abroncs közül.

  • Jó tapadás és kezelhetőség
  • Hosszú élettartam
  • Kiváló vízelvezetés

Jó tapadás és irányíthatóság

A Rovelo RHP-780 futófelületi mintázata úgy lett tervezve, hogy kiváló tapadást biztosítson különböző útviszonyok között. Ez a tulajdonság különösen fontos a biztonság szempontjából, mivel a megfelelő tapadás segít megakadályozni a csúszást és javítja a jármű kezelhetőségét. Legyen szó száraz, vagy akár nedves útfelületről, az RHP-780 megbízható teljesítményt nyújt.

Kiváló vízelvezetés

A Rovelo RHP-780 abroncsok egyik kiemelkedő tulajdonsága a hatékony vízelvezetés. Az abroncs futófelületén található mély barázdák és mintázatok gyorsan és hatékonyan vezetik el a vizet, csökkentve az aquaplaning kockázatát. Ez különösen fontos nedves útfelületeken, ahol a vízen való csúszás komoly baleseti kockázatot jelenthet.

Hosszú élettartam

A Rovelo abroncsok ismert tulajdonsága a tartósság. Az RHP-780 modell esetében is számíthatunk hosszú élettartamra, amely hozzájárul a gazdaságos használathoz. Az abroncs anyagösszetétele és mintázata ellenállóvá teszi azt a kopással szemben, ami hosszabb futásteljesítményt eredményez. Ez azt jelenti, hogy ritkábban kell cserélni az abroncsokat, ami pénzt takarít meg a jármű tulajdonosának.


Rovelo RHP-780 információ

Kategória: olcsó
Szezon: nyári gumi

Az optimális négycsatornás hornyok maximalizálják az aquaplaning ellenállást, és hatékony vízelvezetést biztosítanak nedves utakon a nagyobb biztonság érdekében. A speciális peremkialakítás szorosabb érintkezést biztosít a felfújt gumiabroncs és a felni között a vezetési biztonság javítása érdekében.

A középső borda és a továbbfejlesztett futófelület-blokk kialakítása növeli a tapadást és a működési stabilitást a nagyobb manőverezhetőség érdekében. A fékteljesítmény nedves és száraz tapadása javul a kiszélesedett gumi-út érintkezési felületnek köszönhetően,


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.