Sailun Atrezzo ZSR2 215/50 R17


ATREZZO ZSR2 – LEGJOBB TAPADÁS UTCÁN ÉS AUTÓPÁLYÁN – PAPÍRJA VAN RÓLA!

Az új generációs ATREZZO ZSR2 tervezésénél a SAILUN a kompromisszum-mentes tapadást tartotta leginkább szem előtt mind nedves, mind száraz útfelületen egyaránt. A cél az volt, hogy mindezt a lehető legkisebb üzemanyag fogyasztással tegye.

Az EU címke adatok bizonyítják, hogy a megvalósítás sikerült:

  • Legjobb nedves tapadás: A címke!
  • A legalacsonyabb zaj: A címke!
  • Kiemelkedő üzemanyag-takarékosság: B címke

A TÜV SÜD TESZTJEIN BEVIZSGÁLT ÉS TANÚSÍTOTT MAGAS TELJESÍTMÉNY

Az ATREZZO ZSR2 a TÜV SÜD szigorú tesztjein is kiváló eredménnyel vizsgázott. Kiemelkedő a nedves útfelületen való kezelhetőség és fékezhetőség tekintetében, de a gazdaságosság (gördülési ellenállás), a nedves útfelületen való kezelhetőség és fékezhetőség terén is jobban teljesített, mint a TÜV minősítés kritériumainál.

VERHETETLEN VIZES FÉKEZÉS ÉS BIZTOS TAPADÁS NEDVES ÚTON

Bajnok, „A” kategóriás nedves tapadás. Az ATREZZO ZSR2 kategóriájában a legjobb vizes fékezési tulajdonságaival bír, lényegesen jobban tapad, mint versenytársai pl. Barum Bravuris 5 HM.

Üzemanyagot is kevesebbet fogyaszt, azonos körülmények között mint versenytársa, így nem csak ára miatt jobb választás, de használata is pénztárcabarátabb megoldás.

FORRADALMI ECOPOINT3® TECHNOLÓGIA:
INTELLIGENS MEGOLDÁS A MA ÉS A HOLNAP JÁRMŰVEIHEZ!

A fenntartható EcoPoint3 keverési technológiával készülő SAILUN abroncsok prémium teljesítményt nyújtanak versenyképes áron

Az új technológia már a gyártási folyamat során jelentősen hozzájárul az alacsonyabb szénlábnyomhoz: kevesebb fosszilis erőforrás felhasználás, több üzemanyag-megtakarítás és alacsonyabb zajkibocsátás a nagyobb kényelem, a jobb teljesítmény és a környezet érdekében. Mindezt a biztonság maximális garantálásával!

A LEGALACSONYABB ZAJ

Ez a gumi annyira halk, szinte oson. “A” címkés a zajszint tekintetében, minden méretben halkabbnak bizonyult, mint a versenytársa, a Barum Bravuris 5 HM.

Videó


Sailun Atrezzo ZSR2 egyéb méretek

MéretÁr 
205/45 R1722 385 Ft-tólVásárlás
205/50 R1722 482 Ft-tólVásárlás
225/40 R1824 465 Ft-tólVásárlás
225/45 R1825 512 Ft-tólVásárlás
225/50 R1725 551 Ft-tólVásárlás
225/55 R1727 560 Ft-tólVásárlás
235/40 R1827 476 Ft-tólVásárlás
235/45 R1726 495 Ft-tólVásárlás
245/35 R2035 397 Ft-tólVásárlás
245/40 R1828 518 Ft-tólVásárlás
245/45 R1828 570 Ft-tólVásárlás
255/35 R1932 445 Ft-tólVásárlás
275/30 R2040 364 Ft-tólVásárlás

Sailun Atrezzo ZSR2 információ

Kategória: olcsó
Szezon: nyári gumi

Az új generációs ATREZZO ZSR2 tervezésénél a SAILUN a kompromisszum-mentes tapadást tartotta leginkább szem előtt mind nedves, mind száraz útfelületen egyaránt. A cél az volt, hogy mindezt a lehető legkisebb üzemanyag fogyasztással tegye.

Az ATREZZO ZSR2 a TÜV SÜD szigorú tesztjein is kiváló eredménnyel vizsgázott. Kiemelkedő a nedves útfelületen való kezelhetőség és fékezhetőség tekintetében, de a gazdaságosság (gördülési ellenállás), a nedves útfelületen való kezelhetőség és fékezhetőség terén is jobban teljesített, mint a TÜV minősítés kritériumainál.

„A” kategóriás nedves tapadás. Az ATREZZO ZSR2 kategóriájában a legjobb vizes fékezési tulajdonságaival bír, lényegesen jobban tapad, mint versenytársai pl. Barum Bravuris 5 HM. Üzemanyagot is kevesebbet fogyaszt, azonos körülmények között mint versenytársa, így nem csak ára miatt jobb választás, de használata is pénztárcabarátabb megoldás.

A fenntartható EcoPoint3 keverési technológiával készülő SAILUN abroncsok prémium teljesítményt nyújtanak versenyképes áron. Az új technológia már a gyártási folyamat során jelentősen hozzájárul az alacsonyabb szénlábnyomhoz: kevesebb fosszilis erőforrás felhasználás, több üzemanyag-megtakarítás és alacsonyabb zajkibocsátás a nagyobb kényelem, a jobb teljesítmény és a környezet érdekében. Mindezt a biztonság maximális garantálásával!

Ez a gumi annyira halk, szinte oson. “A” címkés a zajszint tekintetében, minden méretben halkabbnak bizonyult, mint a versenytársa, a Barum Bravuris 5 HM.


Sailun Atrezzo ZSR2 hírek

Nyárigumi újdonságok 2023-ban
Nyárigumi újdonságok 2023-ban
A 2023-as nyári szezonra számos prémium és középkategóriás nyári abroncs került ...

További Sailun nyári gumik

Sailun információk

SailunA Sailun nagyon jó ár/érték arányú, kedvező árú gumiabroncs Kínából. Kedvező árát annak köszönheti, hogy Kína közel van a gumi természetes nyersanyagforrásaihoz valamint bővelkedik munkaerőben. A kutatásra és fejlesztésre szánt befektéseknek (az éves bevétel 30%-a) köszönhetően a Sailun abroncsok teljes élettartamuk alatt biztosítják a tőlük elvárható biztonságot és minőséget. A Sailun jelenleg a világon a 18. legnagyobb gumiabroncs gyártója.

Termékkínálat

A Sailun termékpalettáján személyautókra, kis- és nagyhaszonjárművekre valamint az egyre népszerűbb SUV-kre megfelelő gumiabroncsok szerepelnek. Vevőközpontúságuk biztosítása érdekében folyamatosan az abroncsgyártás kutatásának és fejlesztésének a határait feszegetik, hogy minél jobb minőségű termékeket és szolgáltatásokat tudjanak nyújtani.

Gazdasági adatok

A Sailun gumiabroncsok Kínában és Vietnámban készülnek. Az 59 hektáros gyárterületen a kezdeti termelési kapacitás 7.8 millió gumiabroncs volt évente. 2015 év végére ez a szám 12 millió lett, ahogy a foglalkoztatottak száma is a mindössze 780 főről 3500-ra duzzadt. A Sailun a vietnámi gyár megnyitásával mára több mint 30 millió gumiabroncsot értékesít évente a világ 50 országában.

A Sailun története

A 2002-ben alapított Sailun Tire a Qingdaoban, Kínában található a Nemzeti Gazdasági és Technológiai Fejlesztési Övezetben. A Sailun Tyre kialakulása az evolúció egyik kulcsa. Anyavállalata, a Mesnac Co. Ltd. gumiabroncsgyártó berendezéseket tervez és gyárt. A Sailun Tire logikus lépés volt a magas színvonalú gumiabroncsok bemutatásában, amelyeket saját felszereléseik képesek előállítani.

A Sailun továbbra is kiaknázza műszaki szakértelmét és kutatási és fejlesztési beruházásait, hogy világszínvonalú gumiabroncsokat állítson elő minden típusú járműhöz, a családi szedánból a teherautókig és a terepjárókig.

Egy kínai vállalkozói csapat alapította, amely partnerséget kínált a Qingdao Tudományos és Technológiai Egyetemnek ((a világ egyetlen mérnöki programja, amely kizárólag a gumitechnológiára összpontosít) annak érdekében, hogy foglalkoztatási lehetőséget biztosítson az egyetem gumimérnökei számára.

A Sailun 2014-ben nyitotta meg első gumiabroncs-gyártó üzemét Vietnamban, és 2015-ben megkezdte egy második vietnami gyár építését. 2016-ban ez a 2. gyár előállítja első TBR gumiabroncsát, és ezzel beindul a nagyüzem. 2018-ban megállapodást kötöttek a Cooper Tyres-rel a Cooper teherautó, és busz radiál gumiabroncsainak előállítására.

Az Egyesült Államokban és Mexikóban a Sailun Gumiabroncsokat saját márkanévvel forgalmazza a TBC Brands.

Jövőbeni fejlesztési stratégiájukban a Sailun folytatja a gumiabroncsok gyártásának és forgalmazásának legfejlettebb és leghatékonyabb platformjának felépítését. Az információs technológia és egy jelentős kutatási platform révén a Sailun képes segíteni az új gumiabroncs-vállalkozások alapításában.

Versenysport és partnerség

A Sailun Tires büszke a WCC (World Child Cancer) jótékonysági szervezettel fennálló folyamatos partnerségére melynek küldetése, hogy rákos gyermekek kezelését biztosítsa a fejlődő országokban.

A Sailun Jinyu Group és a Zhengzhou Nissan együtt neveznek a 2015-ös Taklamakán Rallyra.

Garancia

A Sailun gumiabroncsokra a gyártó a felszereléstől számítva 10 év garanciát vállal


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.