Toyo Observe GSi5

Toyo Observe GSi5

Jelenleg Toyo Observe GSi5 abroncs nincs raktáron.

Toyo Observe GSi5 információ

Kategória: középkategória
Szezon: téli gumi

Kis teljesítményű személyautóktól egészen SUV-okig ajánlott téli gumiabroncs, szélsőséges időjárási körülményekre.

Speciális futófelületi összetevője - Bamboo Carbonic Powder - jobb tapadást eredményez jeges útfelületen, ezáltal javítva az abroncs fékezési teljesítményét.

Természetes összetevőként fekete dió héjat tartalmaz az Observe GS5, a fokozott tapadási és fékezési tulajdonságokért. A dió héja segíti a kapaszkodást a havas/jeges úton. A fekete dió héja az egyik legkeményebb természetes anyag.

A körbefutó központi borda és annak kialakítása biztosítja az egyenes vonlaú stabilitást és növeli a jeges tapadást bármilyen irányba. (ábra 1.)

A vállrész kialakítása tovább segíti a gumiabroncs tapadását, különösen annak új korában. (ábra 2.)

A Toyo Observe GS5 fejlett lamellatechnológiája - Spider Sipes - maximális tapadást nyújt kanyarodáskor és jobb tapadást fékezéskor illetve elinduláskor. (ábra 3.)

A Toyo Observe GS5 gumiabroncs valamennyi téli helyzetet sikeresen old meg, legyen szó akár hóról, latyakról, jégről vagy egyszerűen csúszós útfelületről.

  • Központi borda a stabilitásért és tapadásért (ábra 1.)
    Központi borda a stabilitásért és tapadásért (ábra 1.)
  • Vállrész kialakítás a jobb kapaszkodóképességért (ábra 2.)
    Vállrész kialakítás a jobb kapaszkodóképességért (ábra 2.)
  • Spider Sipes lamellatechnológia a kanyarstabilitásért (ábra 3.)
    Spider Sipes lamellatechnológia a kanyarstabilitásért (ábra 3.)

További Toyo téli gumik

Személyautó

Kisteher

Terepjáró

Toyo információk

ToyoA Toyo közép kategóriás gumiabroncs Japánból származik.

A Toyo kínálata

A Toyo a 4x4 és a SUV abroncsok specialistája, ugyanakkor széles választékban kínál gumiabroncsokat kis- és nagy teherautókra, terepjárókra, nagy teljesítményű autókra és luxus járművekre. A kifinomult gyártási technológiának és a világszerte elismert japán precizitásnak köszönhetően a Toyo gumik közép kategóriás árért cserébe, prémium kategóriás minőséget, és teljesítményt nyújtanak.

A márka elismertségét jelzi, hogy neves autógyártók választják járműveikre a Toyo abroncsokat elsőszerelésként: Audi, Renault, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Toyota, Diahatsu.

Gazdasági adatok

A Toyo gumiabroncsok Japánon kívül a világ számos pontján készülhetnek, mint pl. Egyesült Államok, Ausztrália, Malajzia, Kína.

A Japánban lévő gyárakban is több, mint 3 000 alkalmazottat foglalkoztat, gyárainak területe meghaladja a 75 hektárt.

Részvényeit 1955 óta jegyzik a tőzsdén.

Tulajdonos

Toyo Tire & Rubber Co., Ltd.

A Toyo története

A vállalatot Rikimatsu Tomihisa alapította 1945. augusztusában. A vállalat akkoriban sem csak csak gumiabroncs gyártással foglalkozott, hanem egyéb autóipari termékek előállításával is. Ez a tevékenység napjainkban is része a Toyonak. 1953-ban nyílt meg a második gyára Japánban, Itamiban, 1961-ben pedig már saját laboratóriummal is rendelkezett. 1964-ben külön üzemegység nyílt poliuretán hab (szigetelő anyag) gyártására. 1966-ban nyitotta meg kereskedelmi kapuit az USA felé egy gumiabroncs értékesítéssel foglalkozó leányvállalattal, 1974-ben pedig jelentős tulajdonrészt szerzett az ausztráliai Vaculug Australia Ltd-ben, egy évvel később pedig közös vállalatot alapított a Mitsubishivel. 1986-ban autó alkatrész gyárat nyitott és tovább erősítette gumiabroncs piaci helyzetét. A kínai piacon 2003 óta van jelen, ekkor épült új gyár Shanghaiban. Egy évvel később az Egyesült Államokban, Georgiában is új gumiabroncsgyár kezdte meg a termelést. 2005-ben jelent meg a Toyo az európai piacokon is két új gumiabroncs értékesítő leányvállalattal az Egyesült Királyságban és Hollandiában.

Garancia

A Toyo gumiabroncsokra a gyártó a vásárlástól számított 2 év garanciát vállal.


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.