Toyo SD-7

Toyo SD-7

Jelenleg Toyo SD-7 abroncs nincs raktáron.

Toyo SD-7 információ

Kategória: középkategória
Szezon: nyári gumi

A Toyo Rubber Industry az új, SD-7 fantázianévre hallgató nyári gumiabroncsát az alacsony gördülési ellenállás, ezáltal alacsony üzemanyag-fogyasztás, valamint megnövelt élettartam jellemzi. A termék 13"-tól 18"-ig, 21 méretben érhető el. A csendes és komfortos menettulajdonságokkal bíró abroncs kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt vizes és száraz útfelületen egyaránt.

Technikai jellemzők:

Az SD-7-nél alkalmazott "Nano Balance Technology" szabadalmaztatott anyagtervezési alaptechnológiának (aktív polimer) és a futófelület kialakításának köszönhetően a gyártónak sikerült 17%-kal alacsonyabb gördülési ellenállást, és 12%-kal jobb kopásállóságot elérnie elődjéhez, a Teo Plus-hoz képest.

Az új Pattern design technology révén a széles futófelület biztosítja a stabil kormányozhatóságot. A nagy merevségű bordázatnak köszönhetően az abroncs ellenáll a külső alakváltozásnak, amely szintén felelős az alacsony gördülési ellenállásért, valamint a jó kopásállóságért.

A alkalmazott szerkezeti tervezési technológia, valamint a "nagy keménységű gyöngy töltőanyag" megakadályozza a gumiabroncs merevségének csökkenését. Ennek eredményeképpen javult a kormányzás.

  • 17%-kal alacsonyabb gördülési ellenállás
    17%-kal alacsonyabb gördülési ellenállás
  • 12%-kal jobb kopásállóság
    12%-kal jobb kopásállóság

További Toyo nyári gumik

Személyautó

Kisteher

Terepjáró

Toyo információk

ToyoA Toyo közép kategóriás gumiabroncs Japánból származik.

A Toyo kínálata

A Toyo a 4x4 és a SUV abroncsok specialistája, ugyanakkor széles választékban kínál gumiabroncsokat kis- és nagy teherautókra, terepjárókra, nagy teljesítményű autókra és luxus járművekre. A kifinomult gyártási technológiának és a világszerte elismert japán precizitásnak köszönhetően a Toyo gumik közép kategóriás árért cserébe, prémium kategóriás minőséget, és teljesítményt nyújtanak.

A márka elismertségét jelzi, hogy neves autógyártók választják járműveikre a Toyo abroncsokat elsőszerelésként: Audi, Renault, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Toyota, Diahatsu.

Gazdasági adatok

A Toyo gumiabroncsok Japánon kívül a világ számos pontján készülhetnek, mint pl. Egyesült Államok, Ausztrália, Malajzia, Kína.

A Japánban lévő gyárakban is több, mint 3 000 alkalmazottat foglalkoztat, gyárainak területe meghaladja a 75 hektárt.

Részvényeit 1955 óta jegyzik a tőzsdén.

Tulajdonos

Toyo Tire & Rubber Co., Ltd.

A Toyo története

A vállalatot Rikimatsu Tomihisa alapította 1945. augusztusában. A vállalat akkoriban sem csak csak gumiabroncs gyártással foglalkozott, hanem egyéb autóipari termékek előállításával is. Ez a tevékenység napjainkban is része a Toyonak. 1953-ban nyílt meg a második gyára Japánban, Itamiban, 1961-ben pedig már saját laboratóriummal is rendelkezett. 1964-ben külön üzemegység nyílt poliuretán hab (szigetelő anyag) gyártására. 1966-ban nyitotta meg kereskedelmi kapuit az USA felé egy gumiabroncs értékesítéssel foglalkozó leányvállalattal, 1974-ben pedig jelentős tulajdonrészt szerzett az ausztráliai Vaculug Australia Ltd-ben, egy évvel később pedig közös vállalatot alapított a Mitsubishivel. 1986-ban autó alkatrész gyárat nyitott és tovább erősítette gumiabroncs piaci helyzetét. A kínai piacon 2003 óta van jelen, ekkor épült új gyár Shanghaiban. Egy évvel később az Egyesült Államokban, Georgiában is új gumiabroncsgyár kezdte meg a termelést. 2005-ben jelent meg a Toyo az európai piacokon is két új gumiabroncs értékesítő leányvállalattal az Egyesült Királyságban és Hollandiában.

Garancia

A Toyo gumiabroncsokra a gyártó a vásárlástól számított 2 év garanciát vállal.


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.