Toyo Proxes CF2 SUV

Toyo Proxes CF2 SUV

Jelenleg Toyo Proxes CF2 SUV abroncs nincs raktáron.

Toyo Proxes CF2 SUV információ

Kategória: középkategória
Szezon: nyári gumi

A Toyo az új Proxes CF2 elindításával izgalmas, új gumiabroncsot hoz létre, amely a magas szintű biztonságot, tapadást biztosít vizes útburkolaton is, számos méretben. Kiváló ár/érték arányú abroncs, ideális közepes és nagy teljesítményű autókhoz egyaránt.

Technikai információk:

A Toyo Proxes CF2 a legmodernebb anyagokat és gyártási módszereket használja, felhasználva az Ultra-High Performance és a Motorsport abroncsknál szerzett tapasztalatokkal, hogy olyan gumiabroncsot hozzon létre, amely rendkívül magas szintű biztonságot, tartósságot, értéket és kényelmet biztosít.

A tervezési fázis során a mérnöki csapat a biztonságra helyezte a fő hangsúlyt, ami az innovatív futófelület-összetétel és az optimalizált mintázat-merevség szempontjából nyilvánvaló. A Proxes CF2 nemcsak kivételes aquaplaning ellenállással képességgel rendelkezik, hanem lenyűgöző, 15% -kal jobb nedves tapadást produkál, mint elődje. Az optimalizált futófelület minta biztosítja a maximális fékteljesítményt minden körülmények között.

Az alacsony zajszint és a kiváló nagysebességű stabilitás biztosítja a zökkenőmentes és kényelmes utazást, míg a Super Active, Grip és Wear Resistant polimerek okos keverésének eredménye a javított üzemanyag-fogyasztás (25% -kal kevesebb gördülési ellenállást jelent, valamint akár 41%-kal hosszabb élettartam, mint a kifutó Proxes CF1-nél) .

Toyo Proxes CF2 SUV teszt

20172016Átlag: 50%; Tesztek száma: 2

További nyári gumi tesztek

További Toyo nyári gumik

Személyautó

Kisteher

Terepjáró

Toyo információk

ToyoA Toyo közép kategóriás gumiabroncs Japánból származik.

A Toyo kínálata

A Toyo a 4x4 és a SUV abroncsok specialistája, ugyanakkor széles választékban kínál gumiabroncsokat kis- és nagy teherautókra, terepjárókra, nagy teljesítményű autókra és luxus járművekre. A kifinomult gyártási technológiának és a világszerte elismert japán precizitásnak köszönhetően a Toyo gumik közép kategóriás árért cserébe, prémium kategóriás minőséget, és teljesítményt nyújtanak.

A márka elismertségét jelzi, hogy neves autógyártók választják járműveikre a Toyo abroncsokat elsőszerelésként: Audi, Renault, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Toyota, Diahatsu.

Gazdasági adatok

A Toyo gumiabroncsok Japánon kívül a világ számos pontján készülhetnek, mint pl. Egyesült Államok, Ausztrália, Malajzia, Kína.

A Japánban lévő gyárakban is több, mint 3 000 alkalmazottat foglalkoztat, gyárainak területe meghaladja a 75 hektárt.

Részvényeit 1955 óta jegyzik a tőzsdén.

Tulajdonos

Toyo Tire & Rubber Co., Ltd.

A Toyo története

A vállalatot Rikimatsu Tomihisa alapította 1945. augusztusában. A vállalat akkoriban sem csak csak gumiabroncs gyártással foglalkozott, hanem egyéb autóipari termékek előállításával is. Ez a tevékenység napjainkban is része a Toyonak. 1953-ban nyílt meg a második gyára Japánban, Itamiban, 1961-ben pedig már saját laboratóriummal is rendelkezett. 1964-ben külön üzemegység nyílt poliuretán hab (szigetelő anyag) gyártására. 1966-ban nyitotta meg kereskedelmi kapuit az USA felé egy gumiabroncs értékesítéssel foglalkozó leányvállalattal, 1974-ben pedig jelentős tulajdonrészt szerzett az ausztráliai Vaculug Australia Ltd-ben, egy évvel később pedig közös vállalatot alapított a Mitsubishivel. 1986-ban autó alkatrész gyárat nyitott és tovább erősítette gumiabroncs piaci helyzetét. A kínai piacon 2003 óta van jelen, ekkor épült új gyár Shanghaiban. Egy évvel később az Egyesült Államokban, Georgiában is új gumiabroncsgyár kezdte meg a termelést. 2005-ben jelent meg a Toyo az európai piacokon is két új gumiabroncs értékesítő leányvállalattal az Egyesült Királyságban és Hollandiában.

Garancia

A Toyo gumiabroncsokra a gyártó a vásárlástól számított 2 év garanciát vállal.


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.