Vredestein Pinza A/T 265/65 R18

Vredestein Pinza A/T

265/65 R18
114 (1180 kg/kerék)
T (190 km/óra)
négyévszakos terepjáró vegyes
D
D
73
97 170 Ft / db

Készlet: 4

Szállítási díj: 2 790 Ft / db

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

Vredestein Pinza A/T információ

Kategória: prémium
Szezon: négyévszakos gumi

A Vredestein Pinza A/T egy prémium négyévszakos gumiabroncs, terepjárókra fejlesztve. Mintázata egyenetlennek tűnik, mégis kiegyensúlyozottan viselkedik mindenféle terepen.

Közúton és offroad is kiváló tapadást mutat.

Az ötödik generációs anyagösszetétellel és a teljes mélységükben illeszkedő lamellákkal készült abroncs három hegycsúcs hópihe jelölést is kapott, ami azt jelenti, hogy az abroncs használata biztonságos havas útfelületen, hóban is meggyőzően teljesít.

A halszálka mintájú hornyokat különböző mélységekben alkalmazták. Ez a "multi-pitch" technológia a zajszintet hivatott csökkenteni. A hornyok kialakítása kitűnő vízelvezetést biztosít.

A robosztus felépítésű és egyentlen váll-kialakítású abroncsot a világ minden táján tesztelték, nincs még egy olyan abroncs a piacon, amit ennyiféle körülmény között vizsgáltak, Texas-tól, Dél-Afrikán át, észak Finnországig. Az abroncs kifejlesztése öt évig tartott. A végső mintázatot hét jelöltből választották ki.


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.