Yokohama BluEarth-Winter V906 225/50 R17

Yokohama BluEarth-Winter V906

225/50 R17
94 (670 kg/kerék)
H (210 km/óra)
téli személyautó
D
B
71
54 765 Ft / db

Készlet: több mint 8

Szállítási díj: 0 Ft

Kiemelet ajánlat

225/50 R17
98 (750 kg/kerék)
V (240 km/óra)
XL
téli személyautó
C
B
71
56 967 Ft / db

Készlet: több mint 8

Szállítási díj: 1 990 Ft / db
Pirelli Cinturato Winter 2
Teszteredmények:

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

YOKOHAMA BLUEARTH*WINTER V906

A YOKOHAMA BlueEarth*Winter V906 téli gumiabroncsban megtalálható mind a praktikum, mind a gazdaságosság, mind a környezetvédelem.

  • kivételes tapadás téli utakon
  • biztonság
  • praktikum és gazdaságosság
  • környezetvédelem

Biztonság

A csúcsminőségű YOKOHAMA téligumik a japán precizitást és megbízhatóságot képviselik.

A YOKOHAMA folyamatos innovációját és fejlett technológiáit a japán RADIC integrált kutatás-fejlesztési központ biztosítja. A csúcstechnológiával gyártott abroncsokat több szempontból is (pl. többféle útfelületen elvégzett próbautak révén) tesztelik különböző mérőpályákon.

A cég átlépi a hagyományos megközelítés határait: anyagfejlesztést és terméktervezést végez azzal a céllal, hogy élenjáró technológiákat dolgozzon ki.

Praktikum és gazdaságosság

Figyelemre méltóan hosszú élettartama annak köszönhető, hogy minden mintázati blokkot egységesen helyeztek el végig a futófelületen. A talajból érkező nyomás így egyenletesen oszlik el, ami nagyban javítja futásteljesítményt, nem mellesleg növeli a teljesítményt havon és nedves úton egyaránt.

Az alacsony üzemanyag-fogyasztás érdekében pedig az abroncs belső váz-szerkezetében alacsony hőtermelő képességű alsóbb réteget helyeztek el a fejlesztők, akik Japánban a HOKKAIDO tesztpályán mérték a V906 teljesítményét, különböző téli szituációkban.

Környezetvédelem

A YOKOHAMA téli „BluEarth” gumiabroncsai olyan környezetbarát termékek, melyek fejlesztése során az ipari hulladék újrafeldolgozása, és a CO2 -kibocsátás csökkentése (Forever Forest faültetés project) is kulcsszerepet kap.

Videó


Yokohama BluEarth-Winter V906 információ

Kategória: prémium
Szezon: téli gumi

A Yokohama BluEarth-Winter (V906) egy prémium téli gumiabroncs, amely a nagy mennyiségű szilikának köszönhetően jobban teljesít nedves útviszonyok között. A speciális kevert polimerek fokozzák a kezelhetőséget havas úton.

A mintázat blokkjai egyenletesen helyezkednek el, így a talaj nyomása is egyenletesen oszlik el.

Yokohama BluEarth-Winter V906 teszt

202320222021Átlag: 75%; Tesztek száma: 3

További téli gumi tesztek


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.