Kosár: 0 db

Autógumi kereső, méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autógumi kereső, autó alapján

Idény
Autómárka

Gumi + Felni összeszerelve

A szerelt kerék keresést az Alcar 3D konfigurátorába integráltuk. A 3D konfiguártorban összeállított szerelt kerék az Automax kosarába kerül bele.

Acél- és alufelni kereső

Az alu- és acélfelni keresést az Alcar 3D konfigurátorába integráltuk. A 3D konfiguártorban kiválasztott felni az Automax kosarába kerül vissza.

VÁSÁROLJON EGY SZETT WESTLAKE GUMIABRONCSOT ÉS NYERJEN HAVONTA NAGYBEVÁSÁRLÁST 100.000 FT ÉRTÉKBEN! (2024. 03. 25.)

  • VÁSÁROLJON EGY SZETT WESTLAKE GUMIABRONCSOT ÉS NYERJEN HAVONTA NAGYBEVÁSÁRLÁST 100.000 FT ÉRTÉKBEN!
    VÁSÁROLJON EGY SZETT WESTLAKE GUMIABRONCSOT ÉS NYERJEN HAVONTA NAGYBEVÁSÁRLÁST 100.000 FT ÉRTÉKBEN!

Az a magánszemély, aki az akciós időszak alatt, 2024. március 25. és 2024. június 30. között Magyarországon legalább 4 db azonos méretű és mintázatú, Westlake márkájú téli, nyári vagy négyévszakos gumiabroncsot vásárol webáruházunkban és regisztrál a nyereményjátékra, havonta 100 ezer forint értékű eMag utalványt nyerhet.

Az akció időtartama: 2024. március 25. - június 30. Az akcióban csak ebben az időszakban kiállított számlabizonylattal lehet részt venni.

A nyertesek kiértesítésére havonta, a sorsolást követő munkanapon kerül sor telefonon vagy emailben. A nyerteseket kizárólag abban az esetben illeti meg az Emag utalvány, amennyiben a vásárlásról szóló számlát bemutatják, továbbá fényképen igazolják, hogy a vásárolt gumiabroncs felszerelésre került. Fontos, hogy az elkészített fényképen a gépjármű rendszáma nem látszódhat, erre ügyeljen a fénykép elkészítésekor vagy utólag tegye a rendszámot olvashatatlanná.

Játékhónapok:

  1. Játékhónap: 2024. március 25 – április 30. Sorsolás: 2024. május 2-án.

  2. Játékhónap: 2024. május 1 – május 31. Sorolás: 2024. június 3-án.

  3. Játékhónap: 2024. június 1 – június 30. Sorsolás: 2024. július 1-én.

A nyereményjáték időszaka alatt egy vásárlással csak egy alkalommal lehetséges jelentkezni, minden további jelentkezés automatikusan kizárásra kerül az akcióból.

A nyereményjátékban kizárólag az akciós időszak alatt vásárolt Westlake gumiabroncs tulajdonosai (továbbiakban: Játékos) vehetnek részt. Játékos csak természetes személy lehet.

Regisztrálni ITT lehet!

Játékszabályzat és adatkezelési Tájékoztató ITT olvasható.


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.