Kosár: 0 db

Autógumi kereső, méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autógumi kereső, autó alapján

Idény
Autómárka

Gumi + Felni összeszerelve

A szerelt kerék keresést az Alcar 3D konfigurátorába integráltuk. A 3D konfiguártorban összeállított szerelt kerék az Automax kosarába kerül bele.

Acél- és alufelni kereső

Az alu- és acélfelni keresést az Alcar 3D konfigurátorába integráltuk. A 3D konfiguártorban kiválasztott felni az Automax kosarába kerül vissza.

Nyárigumi újdonságok 2024-ben (2024. 04. 16.)

 • Nyárigumi újdonságok 2024-ben
  Nyárigumi újdonságok 2024-ben
 • Nyárigumi újdonságok 2024-ben
  Nyárigumi újdonságok 2024-ben
 • Nyárigumi újdonságok 2024-ben
  Nyárigumi újdonságok 2024-ben

A 2024-es nyári szezonban három különleges prémium nyári abroncsot szeretnénk bemutatni, melyeket weboldalunkon megtekinthetnek és megvásárolhatnak. Új abroncs vásárlásánál a legújabb fejlesztések, a hosszú élettartam, a jó teszteredmények, valamint a környezet-barát használat a fő szempont ügyfeleink számára.

Prémium kategória

 • Pirelli P Zero E, mely egy újabb lépést jelent a fenntarthatóság iránti elkötelezettség és a környezeti hatás csökkentése felé. Ezt a terméket a csúcskategóriás és villamosított járművek számára fejlesztették ki, és egyesíti magában az első osztályú ökobiztonsági teljesítményt és a legfejlettebb technológiákat.
 • Hankook iON evo, melynek fejlesztésekor az volt a cél, hogy az abroncs maximálisan kiszolgálja az ultra-nagyteljesítményű elektromos járművek igényeit. A legújabb technológiák alkalmazásával, a Ventus iON optimális vezetési élményt nyújt az elektromos autózásban.
 • Vredestein Ultrac Pro, mely minden paraméteren áttörő teljesítményt nyújt, elődjénél sportosabb, kényelmesebb, fokozottabb biztonságú, és üzemanyag-/akkumulátor-hatékonyabb.

×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.