Continental CrossContact UHP 275/50 R20

Continental CrossContact UHP

275/50 R20
109 (1030 kg/kerék)
W (270 km/óra)
FR MO
nyári terepjáró közúti
D
B
72
102 332 Ft / db

Készlet: több mint 8

Szállítási díj: 2 790 Ft / db

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

Continental CrossContact UHP információ

Kategória: prémium
Szezon: nyári gumi

A Continental ContiCrossContact™ UHP nagy teljesítmény négykerék meghajtású gépjárművekhez fejlesztett nyári gumiabroncs, közútra.

Az egyenes szakaszokon és a kanyarokban történő fékezéskor az abroncson található bionikus kontúr összeszűkül. Ez egyrészről csökkenti a fékutat, másrészről kimagasló kanyarstabilitást kölcsönöz a gépjárműnek. Az aszimmetrikus mintázat és a merev vállblokkok kivételes kanyarstabilitást tesznek lehetővé. A négy vagy öt (ez az abroncs futófelületének szélességétől függ) körbefutó széles vízelvezető csatorna egyedülálló aquaplaning elleni védelmet szavatol.

A bionikus kontúrral rendelkező abroncsoknál a terhelés növekedésével párhuzamosan az úttal érintkező felület is jelentős mértékben megnő. Ez rendkívül rövid fékutat és kiváló kanyarstabilitást biztosít. (ábra 1.)

Az összekapcsolt és kemény külső vállrésznek köszönhetően rendkívül pontos irányíthatóság és kanyarstabilitás, valamint optimális tapadás és fékteljesítmény garantált. Ezek a szinte egybefüggő mintázati blokkok remek útfekvést szavatolnak, amely kiváló vonóerő átadást, nagyon jó kezelhetőséget, tökéletes egyenesfutást és rövid fékutat eredményez. (ábra 2.)

A csúcstechnológiájú nagyteljesítményű gumiabroncsok elengedhetetlen alapanyaga a legújabb generációs szilika, amely az elérhető legtökéletesebb kapcsolatot biztosítja az abroncs és az útfelület között. Így az igen nagy vonóerő és az alacsony gördülési ellenállás ennek az anyagnak is tulajdonítható.

Continental CrossContact UHP teszt

20162012Átlag: 100%; Tesztek száma: 2

További nyári gumi tesztek


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.