Hankook Ventus S1 evo3 EV K127E 255/45 R20

Hankook Ventus S1 evo3 EV K127E

255/45 R20
101 (825 kg/kerék)
T (190 km/óra)
AO
nyári személyautó
A
B
69
82 833 Ft / db

Készlet: 4

Szállítási díj: 2 290 Ft / db

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

A K127E a Hankook rendkívül alacsony gördülési ellenállású, kifejezetten halk abroncsa, amit belsőégésű és elektromos motorral hajtott autókra egyaránt lehet szerelni.

B.: a Ventus S1 evo3 ev egymásba záródó külső barázdacsíkkal van ellátva, ami biztosítja a nedves tapadást, és megvéd az aquaplaning kockázattól.

C.: A nagy teljesítményű autók gyorsuláskor rendkívül nagy erőt fejtenek ki, aminek következtében egy hagyományos abroncs csúszkálna és abnormálisan kopna. A Ventus S1 evo3 EV-t úgy tervezték, hogy minimalizálja ezeket a hatásokat.

E.: Az oldalsó hornyok kialakítása ezen az abroncson a lehető legnagyobb zajcsökkentést eredményezi.

Az aramid hibridszál felhasználásának köszönhetően nagy sebesség esetén is jóval kevésbé deformálódik, mint a hagyományos abroncsok.

A K127-hez hasonlóan ugyanúgy látható a keresztirányban eltolt árok, ami a vizes tapadást segíti.

A megerősített peremkarikának köszönhetően az abroncs erősebben illeszkedik a felnire, így az elektromos autók nagy nyomatékú gyorsítása esetén sem csúsznak el egymáson.

Alacsonyabb a gördülési ellenállás, mint a K127-es mintázaté, ezért nyilván hosszabb hatótávot biztosít egy elektromos jármű számára.

Optimalizálták az abroncs szerkezetet, aminek köszönhetően könnyebb és sportosabb lett, a könnyebb súly pedig szintén a hatékonyságot szolgálja.

Az abroncs középső blokkjai szélesebbek, mint a K127 esetében.

Kisebb a keltett gördülési zaj, mint a K127-nél.


Hankook Ventus S1 evo3 EV K127E információ

Kategória: prémium
Szezon: nyári gumi

A Hankook Ventus S1 evo 3 (K127E) egy középkategóriás, sportos nyári abroncs kifejezetten elektromos járművekre kifejlesztve.

Rendkívül alacsony gördülési ellenállással rendelkezik

Elektromos járművek igényeinek megfelelő alacsony zajszint

Kiváló tapadás és vízelvezetés


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.