Michelin Alpin 6 215/45 R16

Michelin Alpin 6

215/45 R16
90 (600 kg/kerék)
H (210 km/óra)
M+S XL
téli személyautó
D
B
69
67 800 Ft / db

Készlet: 4

Szállítási díj: 1 990 Ft / db

Kiemelet ajánlat

215/45 R16
90 (600 kg/kerék)
V (240 km/óra)
XL
téli személyautó
D
B
70
51 666 Ft / db

Készlet: 6

Szállítási díj: 1 990 Ft / db
Vredestein Wintrac
Teszteredmények:

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

A Michelin Alpin A6 kemény, zord telekre tervezett gumiabroncs.

  • Az Alpin 5 modell utódja
  • Stabilitás, megbízható tapadás, könnyű irányíthatóság, valamint csendes futás
  • A Michelin márkától már elvárt hosszú élettartam

Kiváló biztonság és vonóerő zord téli körülmények között

Az alacsony hőmérsékleteken is kiválóan tapadó keverékek legújabb generációjával a MICHELIN Alpin 6 téli gumi biztonságos és kényelmes vezetést biztosít Önnek és utasainak a zord téli vezetési körülményekhez. Elődjéhez képest nedves úton 6%-kal, havon pedig 8%-kal teljesít jobban.

A legjobb fékezés és vonóerő havas úton és nedves úton, kopottan is

A futófelület többrétegű összetétele és a felület kopásával megnyíló újabb, szélesebb csatornák tartósan kiemelkedő fékezést és vonóerőt biztosítanak a havas és jeges utakon az elsőtől az utolsó kilométerig zord téli vezetési körülmények között.

Hosszabb élettartamú abroncs

A Contact Patch az abroncsnyomást és a hőt jobban elosztja, ami magas fokú reagálást és irányíthatóságot biztosít a téli vezetéshez. A keverék magas kopásállósága egyenletes gumikopást és ezzel tartós teljesítményt biztosít.

Videó


Michelin Alpin 6 információ

Kategória: prémium
Szezon: téli gumi

A Micheliln Alpin A6, kemény, zord téli időszakra tervezett téli gumiabroncs. Az Alpin 5 modellt váltja fel. stabilitás, megbízható tapadás, könnyű irányíthatóság, valamint akusztikus kényelem, és a Michelin márkától már elvárt hosszú élettartam jellemzi.

Technikai jellemzők:

Kiemelkedő biztonsági és vonóerő teljesítmény télies utakon, nedves és havas útfelületen egyaránt: Az Alpin 5 abroncsénál +6%-kal jobb telesítmény nedves, +8%-kal jobb teljesítmény havas útfelületen.

A MICHELIN Alpin 6 kiváló tapadást biztosít gyorsulás és fékezés közben, akár új, akár kopott állapotban, 20% -kal hosszabb élettartammal, mint a többi csúcskategóriás gumiabroncs. Olyan ügyfeleknek szól, akik rendszeresen szembesülnek hóeséssel, és akiknek minden időjárási és útviszonyok mellett mozgásban kell maradniuk. A MICHELIN Alpin 6 gumiabroncs páratlan teljesítményt nyújt ezekben a helyzetekben, de viselése még lenyűgözőbb. A TÜV SÜD, a német terméktanúsító és tesztelő testület által végzett tesztek azt mutatták, hogy ezen kopási szinteknél az új MICHELIN gumiabroncs 5,9 méter távolságban megállítja a járművet, mint a legközelebbi riválisai, és jobb tapadást biztosít lejtőkön . A gumiabroncs kopásképessége egy új, nagy hornyok sűrűségű szobor bevezetéséből adódik, amely a gumiabroncs használatakor fejlődik ki. Ennek oka a három innovatív technológia kombinációja:

1. Könnycsepp formájú lamellák, amelyek lehetővé teszik a futófelület fejlődését, amikor az abroncs az úton halad. A kopás szélesebb hornyokat hoz létre, amelyek javítják a víz áramlását és növelik a tapadást.

2. A hornyok alján található „hókamra” megtartja a havat és javítja a tapadást és a fékezést.

3. Többrétegű futófelület: A „Traction Booster Compound” technológia javítja a havas tapadást, miközben a gumiabroncs használódik, a futófelület mélységétől függetlenül.

Az új Alpin 6 gumiabroncsnak nincs szokásos 4mm-es téli kopásjelzője, mivel teljesítménye folyamatosan erős, a futófelület minimális, mélységéig 1,6 mm-ig. Most egy új kopásjelzővel rendelkezik, amely egyértelműen leolvasható a megmaradó futófelületről:

  • 75%
  • 50%
  • 25 %

Jelenleg 58 méretben elérhető prémium kategóriás téli gumiabroncs. A gyártó abban az évben, amikor a modell megjelent (2018), megtagadta a gumiabroncsok mintáinak összehasonlító tesztekhez való benyújtását, mielőtt azok eladásra kerültek volna, így az első Michelin Alpin 6 tesztek csak a 2019/2020 téli szezonban jelentek meg.

Michelin Alpin 6 teszt

20232022202120202019Átlag: 94%; Tesztek száma: 12

További téli gumi tesztek


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.