Michelin CrossClimate 2 225/50 R19

Michelin CrossClimate 2

225/50 R19
100 (800 kg/kerék)
V (240 km/óra)
75 990 Ft / db

Készlet: 8

Szállítási díj: 2 290 Ft / db

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

A Michelin Cross Climate 2 a négyévszakos kategória mestere.

  • Biztonságos autózás bárhol, bármilyen időjárásban
  • Piacvezető teljesítmény havas úton fékhatás és vonóerő tekintetében*
  • Piacvezető teljesítmény nedves és havas útfelületen a hasznos* élettartam végéig, kopásjelzőig kopott profilmélységig
  • Piacvezető száraz fékhatás teljesítmény*
  • Kiváló élettartam*
  • Akár 10%-kal alacsonyabb gördülési ellenállás a Michelin Crossclimate+-hoz képest (“B” EU címke minősítés a gördülési ellenállás adatoknál)
(*A TÜV SÜD Product Service, DEKRA TEST CENTER és az Applus Idiada által 2020, 2021-ben végzett tesztek alapján)

Nyári tulajdonságok

A nyári gumiabroncsok előnyeivel rendelkezik fékezési teljesítményben, energiahatékonyságban és élettartamban száraz és nedves utakon egyaránt. A V-Ramp mintázati blokkok maximális érintkezési felület kialakításával biztosítják a száraz fékhatást. A V alakú futófelületi mintázat hatékonyan vezeti el a vizet, kiváló fékhatást garantál nedves útfelületen.

Téli tulajdonságok

A Michelin Crossclimate 2 a téli gumiabroncsok vonóerő és fékezési teljesítményének előnyeit nyújtja havas és alacsony hőmérsékletű aszfalton. Az abroncs rendelkezik a “három hegycsúcs hópihe” minősítéssel is, tehát az abroncs használata biztonságos havas útfelületen.

Élettartama végéig biztonságos négyévszakos abroncs, amire egész évben számíthat.

A CROSSCLIMATE 2 négyévszakos abroncsot a Michelin mérnökei élethosszig tartó biztonságra terveztek. Kopásjelzőig kopott futófelülettel a legjobb teljesítményt nyújtja kategóriájában nedves fékhatás, illetve havas fékhatás és vonóerő teljesítményteszteken. Az abroncs P-edge technológiája a havas tapadást segíti elő, MaxTouch Construction megoldása pedig optimális érintkezési felületet biztosít az útfelülettel, egyenletesen osztja el a gyorsulás, fékezés és kanyarodás közben támadó erőket, így kiváló kopásállóságot, kitűnő élettartamot biztosít.

Videó


 

Michelin CrossClimate 2 információ

Kategória: prémium
Szezon: négyévszakos gumi

A Michelin Cross Climate 2 a négyévszakos kategória mestere.

  1. szeptember 1-jén a Michelin megkezdte a MICHELIN CrossClimate 2 értékesítését Magyarországon. Az Európa-szerte egyidejűleg bemutatott új generációs négy évszakos Michelin abroncs legfőbb tulajdonságai:

- A nyári gumiabroncsok előnyeivel rendelkezik fékezési teljesítményben, energiahatékonyságban és élettartamban száraz és nedves utakon egyaránt. - A téli gumiabroncsok vontatási és fékezési teljesítményének előnyeit nyújtja havas és alacsony hőmérsékletű úton. MICHELIN CrossClimate 2 rendelkezik 3PMSF minősítéssel, tehát az abroncs használata biztonságos havas útfelületen, és hóban is meggyőzően teljesít.

A négy évszakos gumiabroncs-kategória vezetőjeként a MICHELIN CrossClimate 2 az élen végzett számos prémium termékeket is vizsgáló európai teszten. Első helyen áll fékezési teljesítményéért: - Száraz utakon. - Nedves utakon (kopott gumiabroncsok, a szabályozásban megengedett legkisebb mintázati mélységig). - Havas úton az elsőtől az utolsó kilométerig (új és kopott gumiabroncsok esetében is). - Első helyen áll vontatási teljesítményéért havas úton, az elsőtől az utolsó kilométerig (új és kopott gumiabroncs esetében is). - Második helyen áll fékezési teljesítményéért nedves utakon (új gumiabronccsal vizsgálva).

Kiváló hatótávolság és gördülési ellenállás.

A MICHELIN CrossClimate 2 új és kopott gumiabroncsként is az élen szerepelt kilencből hat (legfőképp vontatási és fékezési teljesítményt vizsgáló) teszten 2020-ban és 2021-ben.

Emellett a MICHELIN CrossClimate 2 gumiabroncs kiemelkedő hatótávolságot biztosít: anyagának és a lépcsőzetesen elhelyezkedő lamelláknak köszönhetően csökken a gördülési ellenállás és megnő a gumiabroncsok élettartama.

A gumiabroncsok a hosszabb élettartamuknak köszönhetően mindenki számára előnyösek: - Az autósoknak: Több kilométert tudnak megtenni ugyanazzal a szett abronccsal, gazdaságos, kilométerre vetítve sokkal jobb ár-érték arány, az abroncs gördülési ellenállása kilométerről kilométerre hozzájárul az üzemanyag-megtakarításhoz is. - A bolygónak: A kevesebb gumiabroncs kevesebb nyersanyagot igényel, így az előállítási folyamat kevesebb hulladékot termel. A megnövelt gördülési ellenállás - kilométerről kilométerre - alacsonyabb CO2-kibocsátást jelent. A MICHELIN CrossClimate 2 gördülési ellenállása összehasonlítható egy hasonló standard abroncséval.

Michelin CrossClimate 2 teszt

202420222021Átlag: 94%; Tesztek száma: 4

További négyévszakos gumi tesztek


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.