Nexen N'FERA SU1

Nexen N'FERA SU1

Jelenleg Nexen N'FERA SU1 abroncs nincs raktáron.

Nexen N'FERA SU1 információ

Kategória: középkategória
Szezon: nyári gumi

A Nexen N-Fera SU1 a nagy teljesítményű autókhoz lett tervezve. Az abroncs teljesítményét egy leopárdéhoz hasonlíthatnánk, mind rugalmasságban, mind agilitásban. Az innovatív aszimmetrikus futófelületi mintázat precíz irányíthatóságot eredményez vizes útfelületen is. Ha hozzáadjuk a száraz útfelületen nyújtott teljesítményt valamint az alacsony gördülési ellenállást, összességében egy nagyon jó ár/érték arányú nyári gumit kapunk.

Technikai jellemzői:

A 4-ik generációs mikrostruktúrális technológiának köszönhetően a mérnökök kiváló eredményt eredményt értek el a Nexen N-Fera SU1 termékkel vizes úton való tapadás terén. Az elérhető legtöbb méretben "A" EU címke besorolást kapott az abroncs.

A belső vállrészen elhelyezett mintablokkok precíz irányíthatóságot biztosítanak különösen nagy utazási sebesség mellett is, a külső vállrész blokkjai pedig stabil oldaltartást tesznek lehetővé kanyarodáskor. A központi mintaelemek kialakítása pedig kitűnő kezelhetőséget szavatol autópálya-tempónál.

Rendkívül nagy méretválasztékban kapható, 15"-tól egészen 24"-ig.

 • Körbefutó hosszanti mintaárok - Hatékony vízelvezetés
  Körbefutó hosszanti mintaárok - Hatékony vízelvezetés
 • Központi mintaelemek - Precíz irányíthatóság
  Központi mintaelemek - Precíz irányíthatóság
 • Külső vállrész mintablokkok - Stabil oldaltartás
  Külső vállrész mintablokkok - Stabil oldaltartás
 • Belső vállrész mintablokkok - Aquaplanning elleni védelem
  Belső vállrész mintablokkok - Aquaplanning elleni védelem

Nexen N'FERA SU1 teszt

20172014Átlag: 75%; Tesztek száma: 2

További nyári gumi tesztek

További Nexen nyári gumik

Személyautó

Kisteher

Terepjáró

Nexen információk

Nexen A Nexen középkategóriás gumiabroncs márka Dél-Koreából.

A Nexen kínálata

Nexen márkanév alatt a vállalat személyautó, 4x4/SUV és kishaszonjármű gumiabroncsokat gyárt.

A abroncsok elismertségét az is jelzi, hogy sok Chrysler, Volkswagen, Renault, Chevrolet, Ssangyong, Dacia, GM, Mitsubishi, Hyunday, Skoda, Kia, Seat és Suzuki gépkocsit már a gyárban Nexen abroncsokkal szerelnek fel az autógyártók.

A Nexen középkategóriás abroncsait azoknak a sofőröknek ajánljuk, akik napi rendszerességgel használják az autójukat, de nem szeretnének prémium árat fizetni, ezért minimális, számukra alig érezhető kompromisszumokat képesek elfogadni.

Gazdasági adatok

A vállalat éves forgalma meghaladja a 600 millió USA dollárt. A Nexen gumiabroncsok a világ 120 országában érhetők el. Gyáraik Dél-Koreában és Kínában vannak, nagyságrendileg 2 000 embert foglalkoztatnak. A hazai piacon - Dél-Koreáben - nem kisebb gyártók a versenytársaik, mint a Hankook és a Kumho.

A Nexen története

A Nexen vállalatot 1942-ben alapították Heung-A Tire Company név alatt. A Nexen gumiabroncsok gyártása mögött több, mint 70 éves tapasztalat áll. A Nexen Korea első gumiabroncsgyártó vállala volt 1956-ban, majd később megváltoztatták a cég nevét Nexen Tire Corporation-ra. 1985-ben megnyitotta második gumiabroncsgyárát Yangsan városában (Dél-Korea). 6 évvel később szövetségre léptek az OHTSU Tire & Rubber vállalattal (a Falken gyártójával), így nagy előrelépést tehettek gyártástechnólógia és a minőségi fejlesztések terén. 2005-ben megvetette a lábát az amerikai gumiabroncspiacon is, melynek székhelye Kaliformában van. A megnövekedett kereslet miatt a Nexen vállalat két újabb gyárat létesített 2007-ben Kínában és 2012-ben Koreában. Az új koreai gyár a világ egyik legfejletebb és legnagyobb gumiabroncs gyára a világon. A 2015-ös évben csak az új koreai gyár 10 millió gumiabroncsot gyártott, 2018-ra évi 20 millió darabszámos gyártást irányoztak elő.

Garancia

A Nexen gumiabroncsokra a gyártó a gyártástól számított 3 év garanciát vállal


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.