Vredestein Quatrac 5 155/70 R13

Vredestein Quatrac 5

155/70 R13
75 (387 kg/kerék)
T (190 km/óra)
M+S
18 796 Ft / db

Készlet: 1

Szállítási díj: 1 990 Ft / db

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

Vredestein Quatrac 5 információ

Kategória: prémium
Szezon: négyévszakos gumi

Az Apollo Vredestein legújabb négyévszakos gumiabroncsa minden körülmények között optimális biztonságot nyújt egész évben.

A Vredestein Quatrac 5-öt aszimmetrikus kialakítású futófelület jellemzi. A külső rész kiváló kezelhetősége, kimagasló kormányzási pontosságot és elegendő oldalirányú tapadást biztosít száraz és nedves utakon is. A belső oldal pedig, amely kifinomult lamellatechnológiával készült, kitűnő tapadást biztosít a hideg vagy havas felületeken. Az alacsony gördülési ellenállásnak köszönhetően csökken az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás is.

A Vredestein Quatrac 5 jól teljesít az EU-s gumiabroncs-jelölés mindhárom szempontja szerint, így kiérdemelte a "zöld" abroncs titulust. Továbbá a "három hegycsúcs és hópehely" szimbólummal és a szabványos M&S kóddal is rendelkezik. Ez tehát azt jelenti, hogy a 13-19 hüvelykes méretekben elérhető Quatrac 5 megfelel a téli gumiabroncsokat kötelezővé tevő országokban érvényben lévő irányelveknek.

A Vredestein Quatrac 5 Y sebesség index-szel is elérhető, ami egyedülállónak számít a szegmensben. A Quatrac 5 választ jelent a piac egyre növekvő igényeire a négyévszakos abroncsokat illetően.

Megelőzve a kategória legújabb termékeit, a Vredestein Quatrac 5 első helyen végzett az egyik legnevesebb független gumiabroncsteszten. A német AutoBild Allrad tesztje szerint ez a típus a legjobb választás azon autótulajdonosok számára, akik nem szeretnék évente kétszer lecserélni abroncsaikat.

Az AutoBild Allrad magazin tesztjében a 215/60 R16 méretű Vredestein Quatrac 5 vett részt, melyet egy közepes méretű, négykerék-meghajtású SUV-re szereltek és teszteltek a fő versenytársak azonos típusú termékeivel szemben. A Quatrac 5 az összes biztonsági szempontot tekintve kiváló eredménnyel vizsgázott, a havas úton nyújtott teljesítményéről pedig így írt a magazin: „Kiválóan viselkedik havon, tapadása száraz és nedves útfelületeken is megfelelő, gördülési ellenállása pedig rendkívül alacsony.” A havon nyújtott 3000 N-os (Newton) tapadásával „majdnem olyan jól teljesít,mint a teljes értékű téli gumiabroncsok”.

Vredestein Quatrac 5 teszt

További négyévszakos gumi tesztek


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.