Vredestein Wintrac Pro 215/65 R17

Vredestein Wintrac Pro

215/65 R17
99 (775 kg/kerék)
V (240 km/óra)
FSL M+S
téli személyautó
C
B
72
51 010 Ft / db

Készlet: 7

Szállítási díj: 2 290 Ft / db

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

A Vredestein Wintrac Pro egy egyedülálló téli abroncs, melynél a tapadás és kontroll van a középpontban. Ezt az abroncsot a teljesítményre tervezték.

  • Maximális tapadás kanyarodáskor
  • Kiváló kormányozhatóság még nagy sebességnél is
  • Rövid féktávolság nedves útfelületen

Maximális tapadás kanyarodáskor

Nincs engedmény a teljesítmény terén. A futófelület erősen szögletes középső mintázata, a váll blokkok optimalizált lamellái kiváló kanyarodást biztosítanak havas utakon. Számos méretben Y sebesség indexszel kapható (akár 300 km/h) így az ultramagas igényeket is kielégíti.

Kiváló kormányozhatóság

A futófelületről történő nagyobb vízelvezetés jobb kezelhetőséget eredményez nedves utakon. A kerek érintkezési felület precíz kormányreakciókat és harmonikus kanyarodást tesz lehetővé.

A futófelület-keverékben lévő gyanta a nagy mennyiségű szilícium-dioxiddal kombinálva javítja a kezelhetőséget és a fékezési tulajdonságokat nedves, havas és jeges körülmények között.

Rövid féktávolság nedves útfelületen

A párhuzamos lamellák a futófelület közepén biztosítják a maximális fékezési és gyorsulási teljesítményt.

Teszteken is bizonyított

A Vredestein Wintrac Pro évek óta rendszeresen az élmezőnyben végez a gumiabroncs teszteken. Az Autobild téligumi tesztjén első helyen végzett 245/45 R 18 méretben. Legutóbb az Auto Motor und Sport tesztjén kiváló minősítést kapott 245/45 R 19 méretben.

Videó


Vredestein Wintrac Pro információ

Kategória: prémium
Szezon: téli gumi

A Vredestein Wintrac Pro abroncsot a 17 hüvelykes és azt meghaladó, ultramagas teljesítményű gumiabroncsok szegmensének növekvő piaci igényeinek kielégítésére tervezték. Az új téli gumiabroncs nem tesz engedményeket a teljesítmény terén: maximális kanyarodás közbeni tapadást, nedves utakon való rövid féktávolságot és nagyszerű kezelhetőséget biztosít, még nagy sebesség mellett is. A Wintrac Pro Y sebességbesorolásban áll rendelkezésre, így alkalmas az akár 300 km/h sebességnél történő használatra is, számos méret esetén. A gumiabroncs ötvözi a megnyerő kivitelezést (a Giugiaro vállalat együttműködésével tervezve) és a fejlett technológiát.

Technikai jellemzői:

  • Maximális tapadás kanyarodáskor
  • 15%-kal nagyobb kezelhetőség havas útfelületen
  • Rövid féktávolság nedves útfelületen
  • Kiváló kormányozhatóság még nagy sebességnél is
  • Y-sebességindex számos mérethez (300 km/h-ig)

Vredestein Wintrac Pro teszt

További téli gumi tesztek


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.