Yokohama Advan DB V552 225/45 R17

Yokohama Advan DB V552

225/45 R17
91 (615 kg/kerék)
W (270 km/óra)
RPB XL
nyári személyautó
C
A
67
44 267 Ft / db

Készlet: 3

Szállítási díj: 0 Ft

Kiemelet ajánlat

225/45 R17
94 (670 kg/kerék)
Y (300 km/óra)
XL
nyári személyautó
D
A
69
30 193 Ft / db

Készlet: 6

Szállítási díj: 0 Ft
GT Radial Sport Active 2
Teszteredmények:

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

Yokohama Advan DB V552 információ

Kategória: prémium
Szezon: nyári gumi

Az Advan DB V552 az első kifejezetten EV abroncs a Yokohamától, elekromos és hibrid autók igényeire szabva. A piac igényli, hogy az alapból csendes menettulajdonságú autókon a gumiabroncs is különösen halk legyen.

Az új DB minta, új profil kialakítás és a különleges A.R.T. Mixing gumikeverék elnyeli az útfelszín-gumiabroncs érintkezés zaját. Megbízható teljesítmény, biztonság és üzemanyag-hatékonyság jellemzi. Az új összetételnek köszönhetően kiváló az abroncs nedves tapadása. A középső egyenes borda stabilitást és kezelhetőséget biztosít egyenes úton. A külső lamellák és az optimalizált blokk-merevség kanyarodáskor nyújt stabilitást.

A futófelület belső részén csavart szélű lamella kialakítást, precíz csatorna elrendezést láthatunk, a külső részén a hornyok és lamellák cikkcakkos elrendezése és az élek bevágása figyelhető meg a fő lamellákon.

A tömb peremrészének vágása a blokk merevségét szabályozza és megakadályozza az egyenetlen kopást.

Első ránézésre úgy tűnhet, hogy a lamellák egy vonalban helyezkednek el, valójában néhány milliméterrel eltolva folytatódnak. A különböző részek más-más időben érintkeznek az útfelszínnel, így az erős zajt kiváltó frekvencia kiküszöbölhető.

A blokkok jobb és bal oldalán szabályosan elhelyezkedő nem-összeérő lamellák javítják a blokkmerevséget, ezáltal nagyfokú kormánystabilitás és alacsonyabb zajkibocsátás érhető el.

Az övrész szélesebb, mint egy hagyományos abroncs esetében, ami csökkenti a vállrész vibrációját és a kibocsátott zajt. Az övrész széle merevebb, ezáltal mérsékelt a vállrész vibrációja.

Az új vegyületet kimondottan az ADVAN dB V552 abroncsokhoz fejlesztették ki, ami nagymértékben szabályozza az üzemanyag-hatékonyságot és a nedves tapadást.

Az új vegyület alkalmazásával csökkent a hőtermelés az oldalfalnál, ezáltal jobb az üzemanyag-hatékonyság.


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.