Kosár: 0 db

Autógumi kereső, méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autógumi kereső, autó alapján

Idény
Autómárka

Gumi + Felni összeszerelve

A szerelt kerék keresést az Alcar 3D konfigurátorába integráltuk. A 3D konfiguártorban összeállított szerelt kerék az Automax kosarába kerül bele.

Acél- és alufelni kereső

Az alu- és acélfelni keresést az Alcar 3D konfigurátorába integráltuk. A 3D konfiguártorban kiválasztott felni az Automax kosarába kerül vissza.

Vásároljon 4 db 17 coll vagy afölötti Pirelli nyári vagy négyévszakos abroncsot áprilisban, és nyerjen 2 jegyet a Forma 1 magyar nagydíjra! (2024. 04. 09.)

  • Vásároljon 4 db 17 coll vagy afölötti Pirelli nyári vagy négyévszakos abroncsot áprilisban, és nyerjen 2 jegyet a Forma 1 magyar nagydíjra!
    Vásároljon 4 db 17 coll vagy afölötti Pirelli nyári vagy négyévszakos abroncsot áprilisban, és nyerjen 2 jegyet a Forma 1 magyar nagydíjra!

A Nyereményjátékban a 2024. április 1. és 2024. május 31. közötti időszakban (a továbbiakban: „Nyereményjáték időtartama”) egy garnitúra (négy darab) Pirelli 17 collos vagy nagyobb nyári, illetve négyévszakos abroncsot megvásárló személyek és szervezetek vehetnek részt, akik között kisorsolunk 2 darab Grandstand belépőjegyet a 2024-es Formula 1 Magyar Nagydíjra és egy exkluzív élményt Wéber Gáborral (a továbbiakban: Nyeremények).

A vásárlást követően regisztráljon ITT, és töltse fel a gumiabroncsok számlájának elektronikus változatát.

Kizárólag azok a vásárlók/Résztvevők vehetnek részt a sorsoláson, akik hiánytalanul regisztrálnak legkésőbb 2024. június 15-ig. A regisztráció során kötelező megadnia kereszt- és vezetéknevét, címét, telefonszámát, e-mail címét, nemét, az Automax nevét és címét, ahol a gumiabroncs garnitúrát megvette, a gumiabroncs átmérőjét és mintázatát. Ezen kötelező adatokon felül opcionálisan megadhatja születési dátumát, autójának márkáját és típusát, autójának életkorát, az egy év alatt megtett kilométerek számát, és a korábban használt abroncs márkáját. Regisztrációja csak a kötelező adatok teljeskörű megadása esetén, és a regisztráló személy vagy a munkáltatója nevére kiállított számla esetén érvényes.

A Pirelli Hungary Kft. az érvényes regisztrációtól számított 30 napon belül, de legkésőbb a sorsolás napján megküldi a visszaigazolást a Résztvevő számára. A sorsolásra 2024. május 22. napján kerül sor.

További részleteket a nyereményjátékról ITT talál.


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.