Continental PremiumContact 6 215/40 R18

Continental PremiumContact 6

215/40 R18
89 (580 kg/kerék)
Y (300 km/óra)
FR XL
nyári személyautó
C
A
72
54 992 Ft / db

Készlet: 4

Szállítási díj: 1 990 Ft / db

Kiemelet ajánlat

215/40 R18
85 (515 kg/kerék)
Y (300 km/óra)
nyári személyautó
D
A
70
57 387 Ft / db

Készlet: 4

Szállítási díj: 1 990 Ft / db

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

Continental PremiumContact 6 információ

Kategória: prémium
Szezon: nyári gumi

Elsősorban a komfortos vezetési stílus híveinek ajánljuk figyelmébe a Continental PremiumContact 6™ mintázatát.

Kiváló fékteljesítményt nyújt, különösen vizes útfelületen, többek között az új szintetikus szilika vegyületnek köszönhetően. 15%-os futásteljesítmény javulást mutat elődjéhez képest, amely egy kopásálló polimer vegyület és a merev blokkok párhuzamos alkalmazása révén jött létre. De határozott javulás érezhető a gördülési ellenállás és a kényelem szempontjából is.

Komfortos kialakítása ellenére is teljesíti mindazon elvárásokat, amelyek egy sportos gumiabroncsra jellemzőek. A high-tech SportContact 6™ váll részének ötvözése az aszimmetrikus futófelülettel eredményezte azt, hogy jobb tapadást, és a kanyarokban is precíz irányíthatóságot kapunk.

A termék nagyjából 70 méretben kapható: 16”-tól 21”-ig, így a mai végfelhasználók jelentős részének megoldást jelenthet nyárigumi választás szempontjából.

Technikai jellemzők:

Kezelhetőség: A különleges mintázati kialakítás sportos kezelhetőséget tesz lehetővé bármilyen gépjármű esetében. A továbbfejlesztett makroblokk-kialakítás maximális kontrollt és kanyarstabilitást biztosít. Az összetett blokkstruktúra a vállrészen rendkívül jó oldalirányú erőátvitelt tesz lehetővé. Mindezeken felül a futófelületi bordák aszimmetrikus kialakítása növeli a mintázat merevségét és csökkenti a blokkok deformációját, amely kitűnő tapadást szavatol extrém erőhatások esetén is.

Komfort: Kimagasló kényelem a komfortos vezetésre optimalizált felfekvési felület révén. Az optimalizált kopásintenzitással rendelkező futófelületi keverék egyedülálló mértékben, több mint 15%-kal növeli a futásteljesítményt. Az innovatív polimerek jelentős mértékben növelik a talajkapcsolat minőségét és az abroncs tartósságát a mindennapos vezetési körülmények között, bármely gépjármű-kategóriában. Ráadásul a lágyabb merevséggel rendelkező futófelületi mintázat fokozza a vezetési komfortot és mérsékli a belső zajt.

Biztonság: Az innovatív alapanyag-összetétel növelt futásteljesítményt és rendkívül rövid fékutat biztosít vizes úton. A kétrétegű futófelület alapanyagánál használt kristályos szerkezetű szilika kiváló fékteljesítményt kölcsönöz az abroncsnak, különösen vizes útfelületen. Ugyanakkor a Continental mérnökeinek sikerült megoldaniuk az abroncsfejlesztés egyik kulcskérdését, hiszen a biztonságot leginkább befolyásoló tulajdonságok maximalizálása mellett az abroncs jelentősen növelt futásteljesítménnyel rendelkezik.

Continental PremiumContact 6 teszt

2023202220212020201920182017Átlag: 94%; Tesztek száma: 16

További nyári gumi tesztek


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.