Pirelli Cinturato All Season SF3 185/65 R15

Pirelli Cinturato All Season SF3

185/65 R15
92 (630 kg/kerék)
V (240 km/óra)
XL
31 990 Ft / db

Készlet: több mint 8

Szállítási díj: 1 990 Ft / db

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

Az új Pirelli Cinturato All Season SF3 abronccsal télen-nyáron biztonsággal autózhat.

  • Optimális irányíthatóság, biztonságos fékezés
  • Alacsony gördülési ellenállás
  • Kiváló aquaplaning

Optimális irányíthatóság, biztonságos fékezés

Az új Pirelli Cinturato All Season SF3 abronccsal télen-nyáron biztonsággal autózhat.

  1. Kiváló havas és aquaplaning teljesítmény a kívül nagyobb, cikcakkos hosszanti és központi mintaárkoknak köszönhetően.
  2. Kiváló aquaplaning és nedves teljesítmény, valamint alacsony zajszint az összekapcsolódó V-alakú blokkoknak köszönhetően.
  3. Jó mintablokk-mintaárok arány, ez szintén az aquaplaning és nedves/havas teljesítményt szolgálja.
  4. Az új 3D lamellák kopott állapotban is kitűnően szolgálják az optimális havas teljesítményt, és jó fékezési tulajdonságokat biztosítanak.

Alacsony gördülési ellenállás

Az egységes futófelület, az optimalizált merevebb mintablokkok és a kisebb mintaárok mélység jobb futásteljesítményt okoz, kiváló fékezési teljesítményt valamint stabilitást és gyors reakciót biztosít száraz úton.

A tapadásfokozó új polimer keverék nagy teljesítményt és futásteljesítményt biztosít mindenféle útviszonyok között. Mindez nagyszerű teljesítményt eredményez száraz, nedves és havas utakon széles hőmérsékleti tartományban.

Az új keveréknek köszönhetően alacsony az abroncs gördülési ellenállása.

Kiváló aquaplaning

Az összekapcsolódó V alakú mintablokkok szélesebb érintkezési felületet és egyenletes súlyelosztást biztosítanak, aminek köszönhetően az abroncs aquaplaning és nedves teljesítménye, valamint alacsony a zajszintje.

A teszteken is bizonyított

A Pirelli új prémium abroncsa, a Cinturato All Season SFS3 az Auto Bild legutóbbi tesztjén első helyezést ért el!

A kategória legjobb fékezési tulajdonságaival rendelkezik és 100%-os “A” minősítést kapott nedves fékezésben.

Videó


Pirelli Cinturato All Season SF3 információ

Kategória: prémium
Szezon: négyévszakos gumi

A Pirelli Cinturato All Season SF3 a cikk-cakkos központi és vízszintes barázdáival, amelyek egyre nagyobbak a gumiabroncs külső oldala felé haladva, nagyszerű teljesítményt nyújt havon és aquaplaning szituációkban is.

A DEKRA1 által tanúsított, kategóriájában legjobb kombinált fékezésnek köszönhetően száraz, nedves és havas úton is kiemelkedő teljesítményt nyújt.

100%-os 'A osztályú' minősítés az EU-címke nedves fékezés kategóriájában, a teljes választékra.

Élvezze a kényelmes vezetési élményt a széles érintkezési felülettel és kiegyensúlyozott nyomáselosztással rendelkező, alacsony zajszintű gumiabroncsunkkal. Az egész termékcsalád 'A-B osztályú' az EU címke menetzaj kategóriájában, ami garantálja a nyugodt és pihentető utazást.

Javítsa a vezetési élményt ezzel a tartós, négyévszakos gumiabronccsal az optimalizált futófelületi egyenletességnek köszönhetően. Az új CINTURATO™ ALL SEASON SF 3 optimalizált hatékonyságot kínál, amelyet az új futófelületi mintázat, az új formaprofil és az új polimerkeverék tesz lehetővé. Nincs szükség szezonális cserére a 3MPSF3 jelölésnek köszönhetően, amely lehetővé teszi, hogy nyáron és télen egyaránt magabiztosan vezethessen, a TÜV SÜD4 díjjal kitüntetve.

Az új CINTURATO™ ALL SEASON SF 3 kiváló minősítést ért el, különösen a biztonsági kategóriákban, ahol a teljes termékcsaládon belül a legmagasabb pontszámot kapta.

Pirelli Cinturato All Season SF3 teszt

2024Átlag: 100%; Tesztek száma: 1

További négyévszakos gumi tesztek


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.