Toyo Snowprox S942

Toyo Snowprox S942

Jelenleg Toyo Snowprox S942 abroncs nincs raktáron.

Toyo Snowprox S942 információ

Kategória: középkategória
Szezon: téli gumi

Nagyszerű választás kis teljesítményű vagy idősebb autók számára téli útviszonyokra.

A Toyo Snowprox S942 mintázatának belső felét úgy tervezték, hogy növelje a gumiabroncs vonóerejét (ábra 1.), míg a külső rész az oldalirányú tapadást segíti (ábra 2.)

A futófelületen nagy számban elhelyezkedő lamellák fokozzák a gumiabroncs teljesítményét nedves és száraz útburkolaton egyaránt. (ábra 3.)

Az aszimmetrikus futófelületi mintázat lamellái és a szilikával erősített gumiabroncs keverék kiváló kezelhetőséget nyújt minden téli időjárási körülmény között, akár nagy sebesség esetén is.

  • Mintázat belső fele - Inside (ábra 1.)
    Mintázat belső fele - Inside (ábra 1.)
  • Mintázat külső fele - Outside (ábra 2.)
    Mintázat külső fele - Outside (ábra 2.)
  • Sűrű lamellázottság (ábra 3.)
    Sűrű lamellázottság (ábra 3.)

További Toyo téli gumik

Személyautó

Kisteher

Terepjáró

Toyo információk

ToyoA Toyo közép kategóriás gumiabroncs Japánból származik.

A Toyo kínálata

A Toyo a 4x4 és a SUV abroncsok specialistája, ugyanakkor széles választékban kínál gumiabroncsokat kis- és nagy teherautókra, terepjárókra, nagy teljesítményű autókra és luxus járművekre. A kifinomult gyártási technológiának és a világszerte elismert japán precizitásnak köszönhetően a Toyo gumik közép kategóriás árért cserébe, prémium kategóriás minőséget, és teljesítményt nyújtanak.

A márka elismertségét jelzi, hogy neves autógyártók választják járműveikre a Toyo abroncsokat elsőszerelésként: Audi, Renault, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Toyota, Diahatsu.

Gazdasági adatok

A Toyo gumiabroncsok Japánon kívül a világ számos pontján készülhetnek, mint pl. Egyesült Államok, Ausztrália, Malajzia, Kína.

A Japánban lévő gyárakban is több, mint 3 000 alkalmazottat foglalkoztat, gyárainak területe meghaladja a 75 hektárt.

Részvényeit 1955 óta jegyzik a tőzsdén.

Tulajdonos

Toyo Tire & Rubber Co., Ltd.

A Toyo története

A vállalatot Rikimatsu Tomihisa alapította 1945. augusztusában. A vállalat akkoriban sem csak csak gumiabroncs gyártással foglalkozott, hanem egyéb autóipari termékek előállításával is. Ez a tevékenység napjainkban is része a Toyonak. 1953-ban nyílt meg a második gyára Japánban, Itamiban, 1961-ben pedig már saját laboratóriummal is rendelkezett. 1964-ben külön üzemegység nyílt poliuretán hab (szigetelő anyag) gyártására. 1966-ban nyitotta meg kereskedelmi kapuit az USA felé egy gumiabroncs értékesítéssel foglalkozó leányvállalattal, 1974-ben pedig jelentős tulajdonrészt szerzett az ausztráliai Vaculug Australia Ltd-ben, egy évvel később pedig közös vállalatot alapított a Mitsubishivel. 1986-ban autó alkatrész gyárat nyitott és tovább erősítette gumiabroncs piaci helyzetét. A kínai piacon 2003 óta van jelen, ekkor épült új gyár Shanghaiban. Egy évvel később az Egyesült Államokban, Georgiában is új gumiabroncsgyár kezdte meg a termelést. 2005-ben jelent meg a Toyo az európai piacokon is két új gumiabroncs értékesítő leányvállalattal az Egyesült Királyságban és Hollandiában.

Garancia

A Toyo gumiabroncsokra a gyártó a vásárlástól számított 2 év garanciát vállal.


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.